Tisková zpráva: Začněte den opravdu lahodným a vydatným workshopem s CODEWARE

Praha, 17. února 2015 – Základy identifikace, potisků, inventarizace, RFID technologie a pokladních systémů, to jsou hlavní témata pracovních snídaní, které opět připravila společnost CODEWARE. Cyklus pěti workshopů, navazující na obdobnou, úspěšnou akci z loňského roku, si klade za cíl prohloubit znalosti zájemců o oblast automatické identifikace a navazujících oborů. (TZ)

Série snídaní začíná 11. února a končí 18. března. V rámci více jak dvouhodinových setkání účastníci získají množství důležitých informací a praktických ukázek ze světa automatické identifikace, které mohou využít ve své profesi. Samozřejmostí je chutné občerstvení – jedná se přeci o snídaně.

Všechny workshopy probíhají v sídle společnosti CODEWARE na adrese Jaromírova 484/37, Praha 2, vždy od 9.00 hodin.

Kdy a co lze posnídat s CODEWARE?

• 11. února – Čárové kódy ani systém GS1 nejsou žádná kouzla
  • 18. února – Jak rychle, kvalitně a levně na potisk
  • 25. února – Získejte dokonalý přehled majetku a taje mobilního prodeje
  • 11. března – Rádio-frekvenční identifikace v kostce
  • 18. března – Kasa jednoduše a účelně

Přihlašovací formulář na jednotlivé termíny snídaní je k dispozici zdarma na internetové adrese http://akce.codeware.cz/.
CODEWARE, s. r. o. nabízí komplexní řešení v oblasti automatické identifikace. Na českém trhu patří mezi význačné dodavatele čárových kódů, sběru dat a RFID technologií s vlastními skladovými zásobami. Řadí se mezi nejvýznamnější distributory světových výrobců. Jako systémový integrátor doplňuje dodávky hardwaru o vlastní softwarové řešení, poskytuje odbornou konzultaci, zaškolení a podporu servisního střediska.