TP-LINK získal v anketě ChannelWorld Awards první místo v kategorii Výrobce síťových zařízení roku 2014

Česká republika, Praha – 27. 2. 2015 – Společnost TP-LINK získala v rámci osmého ročníku ChannelWorld Awards se ziskem 24 % hlasů první místo v kategorii Výrobce síťových zařízení roku. Na druhém místě se ocitl loňský vítěz, společnost Cisco (19 %), a konečně třetí pozici obsadila společnost Hewlett-Packard (13 %) následovaná s těsným odstupem čtvrtým Zyxelem (12 %). (TZ)

Projekt ChannelWorld Awards je oficiálním pokračovatelem ocenění IT Distributor roku. Akci pořádá magazín ChannelWorld vycházející pod vydavatelstvím IDG Czech Republic. Metodickým garantem zpracování výsledků je již třetím rokem výzkumná společnost IDC. Letos své nejoblíbenější výrobce IT produktů v 11 různých kategoriích vybíralo celkem 693 zástupců z 511 firem z České republiky a Slovenska. Kompletní výsledky ankety jsou k dispozici zde:

http://channelworld.cz/channel/channelworld-awards-2014-ict-vyrobci-a-distributori-roku-vyhlaseni-13249

„Jsme moc rádi, že jsme od našich zákazníků získali tak vysoký počet hlasů. Zejména v silné konkurenci společností Cisco a HP nás tento výsledek velmi těší,“ uvedl Martin Rak, Distribution Channel Sales Manager společnosti TP-LINK pro Českou republiku a Slovensko.

O společnosti TP-LINK

TP-LINK je celosvětovým dodavatelem síťových produktů dostupných ve více než 100 zemích světa. Za dominantní tržní podíl na čínském trhu a pozici největšího světového poskytovatele WLAN řešení s tržním podílem ve výši 41,45 % (Q3 – 2013) vděčí inovativnímu přístupu oddělení výzkumu a vývoje, efektivní produkci a kvalitnímu řízení. Portfolio společnosti TP-LINK zahrnuje bezdrátové směrovače a adaptéry, bezdrátové přístupové body, 3G směrovače, ADSL modemy, adaptéry pro zapojení do domácí elektrické sítě, IP kamery, print servery, SOHO/SMB směrovače a SOHO/SMB switche. Další informace naleznete ve webové prezentaci společnosti na adrese www.tp-link.com/cz.

Technická podpora k produktům společnosti TP-LINK je v provozu na e-mailech podpora@tplinkpartner.cz nebo support@tplinkpartner.cz. Pro technické dotazy lze využít také hotline na telefonním čísle (+420) 245 008 103. Obě služby fungují v pracovních dnech od 9,00 do 17,00 hodin.