Double-U PR pracuje pro Legendy

PR agentura Double-U PR má od března na starosti část PR komunikace pro unikátní motoristickou slavnost Legendy. (TZ)

Double-U PR má letos nově na starosti komunikaci s dámskými, pánskými a lifestylovými médii. 2. ročník motoristické slavnosti Legendy se uskuteční 13.–14. června 2015 v nádherném anglickém parku Psychiatrické nemocnice Praha-Bohnice. Návštěvníci akce se mohou těšit na 750 automobilů, 350 motocyklů, řadu zahraničních a českých hvězd motorsportu, dětskou a dámskou zónu, exhibiční jízdy, veteránské akce, umělecké a fotografické výstavy a bohatý doprovodný program.

„Těší nás, že máme jedinečnou příležitost pracovat pro tak unikátní projekt, jako je motoristická slavnost Legendy,“ říká Tomáš Iľko, Managing Partner agentury Double-U PR, s. r. o., a dodává: „Naším cílem je dostat tento projekt do povědomí široké veřejnosti a přilákat tento rok ještě více návštěvníků, kterých bylo loni téměř 20 000.“

„Letošní rok jsme se rozhodli přizvat do našeho projektu další profesionály z oblasti PR, kterým jsme svěřili komunikaci s pánskými, dámskými a lifestylovými médii. Věříme, že se nám o našem projektu podaří informovat co nejvíce lidí z různých koutů naší republiky,“ říká Lubor Kos, zakladatel a výkonný ředitel motoristické slavnosti Legendy.