Přispějte s Pepa.cz na občanské sdružení Dobrý skutek

Dvojka na trhu českých slevových serverů, Pepa.cz, zprostředkovává pomoc občanskému sdružení Dobrý skutek. Přispět mohou všichni zákazníci zakoupením jednoho ze speciálních dealů v hodnotě 30 Kč na stránkách www.pepa.cz. (TZ)

„Pomáhat těm, kteří to potřebují, je pro nás naprosto přirozené a díky našemu postavení na trhu cítíme i potřebu takové projekty, jako je občanské sdružení Dobrý skutek, podpořit,“ říká Jana Bačová, marketing manager Pepa.cz.

V současné době mohou zákazníci zakoupením voucheru na Pepa.cz přispět na motomed a rehabilitační péči pro osmiletou Lucinku, která trpí těžkou kvadruspasticitou (vážné postižení mentální i pohybové) a dystonií (porucha hybnosti svalů) a je ve 4. stupni závislosti, nebo na asistenta pro čtyřletého Honzíka s autismem, který mu lékaři diagnostikovali před dvěma lety.

Finanční sbírka na osmiletou Lucinku: http://www.pepa.cz/financni-sbirka-na-motomed-a-zajisteni-specialni-rehabilitacni-pece-pro-lucinku-15985/

Finanční sbírka na čtyřletého Honzíka: http://www.pepa.cz/financni-sbirka-na-asistenta-a-vzdelavaci-pobyt-pro-honzika-1-15947/

Z každého zakoupeného voucheru jde 100 % částky občanskému sdružení Dobrý skutek, které Lucinku i Honzíka podporuje.

„Naposledy jsme vybírali peníze na pomoc obecně prospěšné společnosti Asistence a za necelý měsíc se nám podařilo vybrat více než 18 tisíc korun. Věříme, že tentokrát bude výsledek ještě lepší a my tak znovu pomůžeme dobré věci a podpoříme konkrétní děti. Obě organizace pak podporujeme pravidelně po celý rok,“ doplňuje Jana Bačová.

O Pepa.cz
Slevový portál Pepa.cz vznikl v roce 2011 a ihned po spuštění se držel mezi TOP 5 tuzemskými slevovými portály. V současné době patří s předpokládaným obratem 300 milionů Kč mezi tři největší portály českého slevového trhu. Portál působí také na Slovensku jako Jožko.sk.

O Dobrý skutek, o.s.

Občanské sdružení Dobrý skutek cíleně podporuje již osmým rokem ty, kteří se ocitli ve složité životní situaci a bez pomoci druhých se v dané situaci neobejdou. Děti i dospělé, fyzicky i mentálně postižené, zkrátka lidi v nouzi. Podpora je realizována prostřednictvím finančních sbírek, které jsou zveřejňovány na http://www.dobryskutek.cz. S Dobrým skutkem máte jistotu, že 100 % vašeho daru bude použito tam, kde je to třeba.