WebExpo 2015 přivede do Prahy špičky online byznysu

Událost roku pro všechny webové profesionály a online geeky se blíží. Konference s festivalovým duchem WebExpo zve již po osmé do Prahy inspirativní speakry z celého světa, aby se podělili o své zkušenosti a vize. Středobodem online vesmíru se Praha stane 19. a 20. září 2015, kdy se v různých sálech paláce Lucerna a kina Světozor sejde na 1600 webových designérů, developerů a dalších, kteří online světem doslova žijí. Předprodej vstupenek byl spuštěn na www.webexpo.cz. Do konce dubna je vstupné za 3400 korun, kdo nechá nákup lístku na poslední chvíli, zaplatí 4900 Kč. (TZ)

Konference, která ve dvou dnech nabídne přes 70 přednášek na téma webového designu, obsahu a programování, přinese spoustu inspirace a vhled do oborové praxe i budoucnosti. „Díky úzké spolupráci s Honzou Šrůtkem (Londýn), Pavlem Mačkem (San Francisco) a Petrem Kosnarem (Praha, Eindhoven) jsme dosáhli mnohem dál. Mohli jsme tak speakry i jejich přednášky vybírat mnohem pečlivěji, aby byla zajímavá nejen každá z nich, ale zároveň dohromady pokrývaly široké spektrum témat. Nemáme skromné cíle. Chceme, aby byl letošní 8. ročník konference ještě lepší, než ten předchozí, který zaznamenal obrovský ohlas,“ říká jeden z organizátorů WebExpo Jiří Sekera.

Mezi předními vystupujícími jsou letos web developer světového renomé Jeremy Keith, špičková česká designérka se zkušenostmi ze Silicon Valley Dominika Blackappl (Applová), senior designér Twitteru Cennydd Bowles nebo Morgan Tocker z firmy Oracle.

Největší středoevropské setkání webových profesionálů a fanoušků se tentokrát odehraje v divadle ABC, v hlavním sále kina Lucerna, v Lucerna Music Baru a v kině Světozor. Místem setkávání, relaxace a neformálních diskuzí bude Mramorový sál paláce Lucerna, festivalovou atmosféru umocní také večírky v nedalekém hotelu Fusion a na dalších místech v centru města.

Vstupenky na konferenci WebExpo lze již nyní nakupovat online na www.webexpo.net. Early birds lístky byly vyprodány během několika hodin, ale ještě do konce dubna je možné je pořídit za 3400 korun. Cena vstupenek se bude každý měsíc navyšovat.