Společnost Creditsafe si jako partnera pro vývoj a údržbu softwaru vybrala Unicorn Systems

Společnost Creditsafe, nejvyužívanější světový dodavatel informací o bonitě firem, si vybrala Unicorn Systems jako poskytovatele ICT řešení pro služby vývoje a údržby softwaru. (TZ)

Její informace o bonitě firem jsou po celém světě stahovány rychlostí 10 zpráv za sekundu a společnost Creditsafe je nejpopulárnějším dodavatelem online informací o úvěruschopnosti firemních subjektů na světě. K tomu ovšem vyžaduje vysoce specializovanou ICT infrastrukturu, vyhrazenou pro tento účel, a poskytovatele ICT řešení, kteří dokážou podporovat její obchodní cíle. Unicorn Systems je průkopnická společnost, jejíž pracovní procesy a systematická organizace práce přinášejí již dvě desetiletí klientům konkurenční výhody.

V rámci tohoto strategického partnerství sestaví Unicorn Systems tým odporníků odpovídající potřebám a požadavkům společnosti Creditsafe. Tento tým se bude věnovat rozvoji a údržbě ICT systémů společnosti Creditsafe, aby dokázaly rychle reagovat na změny a potřeby trhu. Tým bude sídlit v pražském vývojovém centru Unicorn Systems.

Miroslav Hašek, generální ředitel, Unicorn Systems NL k tomu poznamenal: „Jedná se o významný krok k dalšímu rozšiřování Unicorn Systems. Věříme, že naše zkušenosti v oblasti ICT služeb dokážou společnosti Creditsafe pomoci při naplňování její růstové strategie, a my tak lépe dosáhneme svých cílů v oblasti expanze na nové trhy.“

Nicola Pennells, ředitelka IT, Creditsafe dodává: „Společnost Creditsafe se nepřetržitě rozvíjí a rozrůstá na nové trhy po celém světě, a potřebuje tedy navázat spolupráci se spolehlivými partnery, kteří nám pomohou dosáhnout našich ambiciózních plánů a dodávat nová a lepší řešení, díky nimž se naši zákazníci lépe vyhnou riziku nedobytných pohledávek. Partnerství se společností Unicorn Systems nás velmi těší a věříme, že nám její dovednosti a zkušenosti pomohou na nadcházející etapě naší cesty.“

O Unicorn Systems

Unicorn Systems je renomovaná evropská společnost poskytující ty největší informační systémy a řešení z oblasti informačních a komunikačních technologií. Dlouhodobě se soustředíme na vysokou přidanou hodnotu a konkurenční výhodu ve prospěch svých zákazníků. Působíme na trhu již od roku 1990 a za tu dobu jsme vytvořili řadu špičkových a rozsáhlých řešení, která jsou rozšířena a užívána mezi těmi nejvýznamnějšími podniky z různých odvětví. Máme ty nejlepší reference z oblasti bankovnictví, pojišťovnictví, telekomunikací, energetiky, průmyslu, obchodu i veřejného sektoru. Našimi zákazníky jsou přední a největší firmy. Disponujeme detailními znalostmi z celého spektra podnikatelských odvětví. Rozumíme principům jejich fungování, ale i specifickým potřebám svých zákazníků.

Naše rozsáhlé týmy systematicky vzdělávaných odborníků dokonale ovládají všechny v současnosti obvyklé produktové řady, komponenty, technologie, a proto nemáme v podstatě žádná technologická omezení. Přestože při naší práci uplatňujeme mnoho revolučních myšlenek, vlastní dodávky řešení podléhají osvědčeným kritériím – kvalita, kvantita, termín a cena.

Tato i další tiskové zprávy Unicorn Systems jsou k dispozici na webových stránkách www.unicornsystems.eu.

O společnosti Creditsafe

Creditsafe je nejvyužívanějším dodavatelem business intelligence na světě a její informace o bonitě firem jsou stahovány po celém světě rychlostí deset zpráv za sekundu.

Soukromá a nezávislá společnost Creditsafe hodlá změnit způsob využití obchodních informací a nabízí kvalitní data ve snadno využitelném formátu, která jsou přístupná a srozumitelná nejen finančnímu oddělení, ale všem částem vaší organizace.

Společnost Creditsafe byla založena v Norsku roku 1997 a má pobočky ve Velké Británii, v Německu, Francii, Švédsku, Irsku, Itálii, Belgii, Nizozemí a USA. Zaměstnává více než 1 000 osob a celá skupina má více než 80 000 zákazníků.