Philips 247E6QDAD – elegantní monitor do domácnosti i kanceláře

Praha, 1. července 2015 – Společnost MMD – Monitors & Displays Czech Republic uvedla na český a slovenský trh nový elegantní monitor Philips z produktové řady E. Jedná se o model s označením 247E6QDAD, který vedle mnoha užitečných chytrých funkcí nabízí také možnost připojení mobilních zařízení prostřednictvím MHL rozhraní. (TZ)

Nový Full HD monitor s úhlopříčkou 23,6“ a IPS-ADS panelem nabízí nádherný obraz, který lze sledovat z téměř libovolného úhlu (178°/178°), a přesné podání barev. V elegantním tenkém provedení, jež ozdobí moderní domácnost i malou kancelář, přichází tento model s mnoha užitečnými chytrými funkcemi. Patří mezi ně například SmartImage Lite pro snadnou optimalizaci nastavení obrazu, SmartControl Lite pro rychlé a snadné nastavení displeje nebo SmartContrast pro dokonalé zobrazení černé barvy.

Uživatelé zajisté ocení široké možnosti připojení, které zahrnují analogový VGA i digitální DVI-D vstup a pro připojení mobilních zařízení i MHL-HDMI rozhraní. Chvíle u monitoru zpříjemní možnost poslechu hudby díky dvěma tříwattovým vestavěným reproduktorům.

Novinka je na českém i slovenském trhu již dostupná, a to za 4 790 Kč včetně DPH. Více informací o monitorech Philips hledejte na www.philips.com/lcdmonitors.

Technické parametry monitoru Philips 247E6QDAD:

Typ LCD panelu, velikost IPS-ADS, 23,6 palců / 59,9 cm
Podsvícení W-LED
Optimální rozlišení 1920 x 1080 @ 60 Hz
Pozorovací úhly 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Jas 250 cd/m²
Barvy 16,7 M
Konektivita
  • Vstup signálu: VGA (Analog), DVI-D (digital, HDCP), MHL-HDMI (digitální, HDCP)
  • Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
  • Audio (In/Out): vstup pro audio z PC, výstup pro sluchátka
Udržitelnost
  • Životní prostředí a energie: EnergyStar 6.0, EPEAT Silver, RoHS, ber rtuti a olova
  • Recyklovatelný obalový materiál: 100 %
Standardy BSMI, CE Mark, FCC Class B, cETLus, GOST, PSB, SASO, SEMKO, TCO 6.0, TUV/ISO9241-307, WEEE

###

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená v roce 2009 na základě licenčního ujednání mezi společností Philips a TPV. Společnost MMD je 100% vlastněna koncernem TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchaj-wanu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem monitorů značky Philips na trhy střední a východní Evropy. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je ABC Data, AT Computers, eD‘ system Czech a SWS. Na Slovensku pak LCD monitory distribuuje prostřednictvím společnosti eD‘ system Slovakia a ASBIS SK. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p-com.