V J.K.R. ocenili studijní úspěchy dětí zaměstnanců

Na setkání u příležitosti konce školního roku generální ředitel společnosti J.K.R. Vladimír Králíček ocenil letošní studijní výsledky dětí zaměstnanců. Vyznamenáním se mohlo pochlubit 11 dětí. Vysvědčení se samými jedničkami si tento rok ze základní školy odnášelo 21 dětí. Děti za svoji celoroční snahu obdržely dárky i finanční ocenění. (TZ)

O společnosti J.K.R.

Společnost J.K.R. je s produkty Byznys ERP předním českým dodavatelem podnikových informačních systémů. Byla založena v roce 1991 v Příbrami, dnes působí po celé ČR a na Slovensku. S obratem přes 94 milionů korun a s více než stovkou zaměstnanců patří mezi největší ryze české softwarové firmy v České republice. Více informací naleznete na www.jkr.eu.

O systémech BYZNYS ERP

Podnikové informační systémy BYZNYS ERP mají za sebou v České republice a na Slovensku více než 1 600 instalací v nejrůznějších oblastech podnikání. Mezi uživatele patří například Advokátní kancelář Brož & Sokol & Novák, Canaria Travel, Český národní podnik, G-team, Jednota České Budějovice, Kerio Technologies, Marco Polo, Marimex CZ, Nohel Garden, Poldi, Ravak, Ryor, Sapho a Vltava-Labe-Press. Pro další informace navštivte www.byznys.eu.