Majitelé zařízení od Dellu mohou od dnešního dne bezstarostně aktualizovat na Windows 10

Od dnešního dne, kdy oficiálně vychází Windows 10, mohou všichni majitelé zařízení od Dellu přejít pomocí aktualizace na tento nejnovější systém bez jakýchkoliv starostí. Vývojáři Dellu a Microsoftu spolupracují na integraci klíčových funkcí již od roku 2013 a uživatelé se mohou tedy spolehnout na stoprocentní využití všechny funkcí v novém systému. (TZ)

Pro všechny uživatele Home nebo Professional verzí systémů Windows 7, 8 a 8.1 poskytuje Dell bezplatný upgrade po dobu jednoho roku od vydání Windows 10. Enterprise verze bude možné aktualizovat dle podmínek uvedených v licenční smlouvě. Více informací k přechodu na novou verzi naleznete na stránkách Dellu a Microsoftu. Bezproblémový chod počítače s Windows zajistí také podpora Dell ProSupport pro počítače a tablety.

Pro plynulý a snazší přechod na Windows 10 vydává Dell Technical Support řadu webových videí, kde probírá různé aspekty změny operačního systému, jeho hlavní vlastnosti, klíčové funkce a poskytuje instrukce k využití systému na virtuálním počítači. Obsah dalších videí se bude odvíjet od přímých dotazů zákazníků. Videa v angličtině, španělštině, francouzštině, portugalštině, čínštině a japonštině naleznete na YouTube kanálu Dellu.