Šéf DámeJídlo.cz odchází do top managementu Delivery Hero

Lukáš Uhl, ředitel největší české služby na rozvoz jídla, DámeJídlo.cz, opouští svoji pozici. Společnost Delivery Hero, světová jednička na trhu online a mobilních objednávek jídla a současný vlastník DámeJídlo.cz, ho jmenovala do role globálního ředitele pro logistiku. Jeho úkolem bude představit efektivní logistická řešení na lokálních trzích v síti Delivery Hero po celém světe. (TZ)

DámeJídlo.cz nyní hledá nového ředitele. Lukáš zůstane ve funkci až do jeho nástupu.

“Těším se na to, že se budu moci podělit o bohaté zkušenosti z budování logistické platformy v České republice a zároveň vyvíjet nová efektivní řešení pro trhy po celém světě. Mým úkolem bude zkracovat časy dodání objednávek a zvyšovat spokojenost zákazníků, kteří si objednávají jídlo online,” říká Lukáš Uhl.

Lukáš Uhl začal pracovat v DámeJídlo.cz na začátku roku 2013 jako provozní ředitel, jehož úkolem bylo vybudovat firemní logistickou platformu. Po roce se stal ředitelem společnosti. Pod jeho vedením dosáhlo DámeJídlo bezprecedentního růstu a bylo koupeno společností Delivery Hero. Lukáš měl na starosti průběh akvizice a integraci DámeJídlo.cz s bývalým konkurentem JídloTeď.cz (kterou Delivery Hero koupila ve stejnou dobu).

O DámeJídlo.cz
DameJidlo.cz je největší česká služba na rozvoz jídla, která byla spuštěna v listopadu 2012. Zprostředkovává dovážky jídla z více než 2000 restaurací ve 150ti městech po celé České republice. Za dynamickou expanzí DámeJídlo.cz stojí především propracovaný systém logistiky, díky kterému je většina objednávek doručena do jedné hodiny. Dále výběr kvalitních restaurací a perfektní zákaznická péče s garancí vrácení peněz při nespokojenosti. DámeJídlo.cz disponuje vlastním vozovým parkem, který zajišťuje čtvrtinu rozvozů.
Provozovatelem DámeJídlo.cz je společnost Delivery Hero, která zároveň vlastní českou dvojku JídloTeď.cz. JídloTeď.cz funguje jako samostatná značka v rámci DámeJídlo.cz.
Více na www.damejidlo.cz.
O Delivery Hero

Delivery Hero je globální síť online platforem pro objednávání jídla, jejíž součástí je více než 200 000 partnerských restaurací po celém světě. Delivery Hero má přibližně 1 500 zaměstnanců ve 24 zemích, z toho 440 ve svém berlínském sídle. Mezi investory společnosti figurují mimo jiné Insight Venture Partners, Kite Ventures, Team Europe, ru- Net, Tengelmann Ventures, Point Nine Capital, Phenomen Ventures a Vostok Nafta.