DámeJídlo.cz žije hokejem. Lidé si objednávají k televizi, tipují výsledky a fandí

Praha 13. května, 2016 – DámeJídlo.cz, jednička na poli služeb dovozu jídel z restaurací, zaznamenává v průběhu zápasů MS v hokeji zvýšený zájem o dovoz jídel z restaurací. Zákazníci na DámeJídlo.cz fandí, tipují výsledky jednotlivých zápasů a soutěží o ceny. Dosud registrujeme přes 17 tisíc tipů a s vývojem turnaje roste důvěra v jednotlivá vítězství našeho týmu. (TZ)

„Hokejové mistrovství v těchto dnech zasahuje do našich životů. Chtěli jsme lidem zpříjemnit sledování zápasů a nabídli jsme jim vedle dovozu jídla k hokeji i možnost fandit, tipovat a vyhrávat hodnotné ceny,“ říká Jan Matějů, CEO DámeJídlo.cz. A dodává: „Sledujeme zhruba 20% nárůst poptávky v časech zápasů a do naší fanouškovské soutěže dorazilo již více než 17 tisíc tipů.“

Ještě v prvním zápase proti Rusku nebyla důvěra v naše hokejisty nijak velká. Zhruba 2/3 fanoušků tipovaly výhru Rusů – nejčastěji tipované výsledky 2:4, 2:3, 1:3. Správný výsledek 3:0 tipli dva fanoušci a rychlejší z nich vyhrál smartphone Hyundai HP 214Q. Nejvíce našim věřil fanoušek, který tipoval vítězství 6:0.

V utkání se Švédskem byly tipy na vítěze již 50:50 a správný výsledek 2:4 pro Českou republiku uhodlo úctyhodných 63 fanoušků. Nejtipovanější výsledek byl 2:3, a pak s odstupem 2:4 a 3:4. V zápase s Nory tipovaly vítězství našich zhruba 2/3 soutěžících. Správný výsledek 7:0 odhadl pouze jeden fanoušek. „Nejvíce nás pobavil tip na naše vítězství v poměru 16:1, ale když jsme viděli, jak to tam padá, začali jsme mu taky věřit,“ říká k hokejové horečce s úsměvem  Markéta Talská, Marketing specialist v DámeJídlo.cz

Na dnešní zápas s Kazachstánem dorazilo již více než 1400 tipů a drtivá většina (4/5) věří ve výhru našich. Nejčastějšími tipy na výsledek jsou 5:1, 6:1 a 5:2. Objevily se mezi nimi i takové výsledky jako 15:0, 12:6, 10:4 pro ČR nebo z druhé strany spektra až 0:8 pro Kazachstán.

Fanoušci také sbírají body v tipovací soutěži celého mistrovství a soutěží o tři iPhony 6S + kredity pro objednání na DámeJídlo.cz. Strategie dosud nejúspěšnějšího tipéra je jednoduchá: v každém zápase skupiny Moskva uhodnout vítěze. A zatím se mu daří.

O DámeJídlo.cz
DameJidlo.cz je největší česká služba na rozvoz jídla, která byla spuštěna v listopadu 2012. Zprostředkovává dovážky jídla z více než 2 000 restaurací ve 150ti městech a obcích po celé České republice. V roce 2016 přesahuje počet objednávek každý měsíc 200.000. Za úspěchem DámeJídlo.cz stojí především propracovaný systém logistiky, díky kterému je většina objednávek doručena do jedné hodiny. Dále výběr kvalitních restaurací a perfektní zákaznická péče s garancí vrácení peněz při nespokojenosti. Provozovatelem DámeJídlo.cz je od začátku roku 2015 společnost Delivery Hero se sídlem v Berlíně. Více na www.damejidlo.cz  a www.deliveryhero.com.