Embarcadero představuje RAD Solution Pack, obsáhlou sadu komponent typu VCL a FMX pro vývojářské nástroje RAD Studio, Delphi a C++Builder.

PRAHA, 17. 9. 2015 – Embarcadero Technologies, vedoucí společnost v oboru softwarových řešení pro vývoj aplikací a databází, oznámila Embarcadero® RAD Solution Pack, ucelenou sbírku knihovních nástrojů a komponent typu VCL i FMX sestavenou tak, aby pomáhala obohacovat aplikace a zrychlovat produktivitu vývojářů používajících nástroje RAD Studio, Delphi® a C++Builder®. RAD Solution Pack poskytuje doplňky pro tvorbu grafů a výstupních sestav, mřížek, komponent pro tvorbu uživatelských rozhraní (UI), nástroje pro ladění aplikací, analytické nástroje a komponenty i nástroje pro využívání internetu věcí (IoT) v jediném balení. (TZ)

 

RAD Solution Pack je obsáhlá a ucelená sestava přídavných nástrojů a komponent pro nové RAD Studio 10 Seattle, které bylo vydáno koncem srpna 2015 a nabízí platformu pro rychlý vývoj aplikací pro Windows® 10, OS X, mobilní zařízení a IoT. Poprvé tak byly sloučeny ty nejžádanější nástroje a komponenty typu VCL a FMX pro RAD Studio, Delphi a C++ Builder do jediného balení. Produkt obsahuje trvalé licence všech prvků obsažených v sestavě včetně ročního předplatného aktualizací, které zajišťuje vždy aktualizované verze všech součástí celého balíku.

 

“Dnešní vývojáři potřebují pro tvorbu moderních obchodních aplikačních řešení celou škálu komponent. RAD Solution Pack je hvězdnou sestavou komponent a přídavků pro RAD Studio, Delphi a C++Builder”, říká pan Michael Swindell, starší viceprezident pro produkty u společnosti Embarcadero. “Toto nové vše obsahující řešení sdružuje podporu tvorby UI, výstupních sestav, mřížek a využívání analytických nástrojů i dalších pomocných nástrojů do jediného balení s podporou aplikací pro Windows 10, OS X, iOS a Android na celé řadě stolních i mobilních zařízení různých velikostí, formátů a rozlišení.”

 

Konfigurace produktu a ceny jednotlivých variant

RAD Solution Pack se skládá ze tří oddělených sestav: jedna pouze pro knihovnu VCL, další pouze pro multiplatformní knihovnu FMX a konečně balení, které obsahuje podporu obou platforem vývojářských knihoven. Každá sestava obsahuje trvalou licenci a roční předplatné aktualizací.

 

  • VCL RAD Solution Pack stojí 57 500,- Kč (€2081) a obsahuje i první rok předplatného aktualizací
  • FMX RAD Solution Pack 57 500,- Kč (€2081) a obsahuje i první rok předplatného aktualizací
  • VCL and FMX RAD Solution Pack stojí 83 100,- Kč (€3007) a obsahuje i první rok předplatného aktualizací
Obsah jednotlivých sestav RAD Solution Pack VCL FMX VCL/FMX
AppAnalytics, 150 tisíc zachycených událostí měsíčně     X
AppAnalytics, 75 tisíc zachycených událostí měsíčně X X  
BeaconFence pro pokrytí prostor do 250 m² X X  
BeaconFence pro pokrytí prostor do 500 m²     X
CodeSite Studio 5 X X X
FastCube FMX   X X
FastCube VCL X   X
FastReport FMX 2   X X
FastReport VCL 5 Professional X   X
Konopka Signature VCL Controls X   X
Radiant Shapes   X X
TeeChart Pro v2015 FMX   X X
TeeChart Pro v2015 VCL X   X
Woll2Woll Grid FMX   X X
Woll2Woll Grid VCL X X

Dostupnost

RAD Solution Pack je okamžitě dostupný u společnosti Embt.biz a jejích prodejců. Ceny a podrobnější popis najdete na katalogovém listu na stránce http://www.embt.cz/cs/produkty/335-rad-solution-pack.html.

Námět na tweet

Zcela nový RAD Solution Pack je obsažnou sadou nástrojů a komponent VCL/FMX pro RAD Studio, #Delphi a C++Builder, j.mp/RADsolPak

O společnosti Embarcadero Technologies

Embarcadero Technologies, Inc., je vedoucím dodavatelem oceňovaných softwarových nástrojů pro vývojáře aplikací a databází. Pomocí produktů Embarcadero mohou profesionálové správně navrhovat systémy, vytvářet je rychleji a provozovat je bezpečněji bez ohledu na platformu nebo programovací jazyk. Devadesát ze sta největších společností v USA a aktivní komunita více než tří miliónů uživatelů na celém světě se spoléhá na produkty Embarcadero, které jim pomáhají zvyšovat produktivitu, optimalizovat náklady, zjednodušovat přijímání změn, zajišťovat shody s normami a zrychlovat vývoj a inovace. Společnost byla založena v roce 1993, její ústředí je ve městě San Francisco, USA; pobočky a partnery má v mnoha zemích. Embarcadero je online na adrese www.embarcadero.com. V České republice a Slovenské republice je zastoupením společnosti Embarcadero Technologies společnost Embt.biz s.r.o. a její webovou prezentaci najdete na adrese http://www.embt.biz/.

Embarcadero, všechna loga Embarcadero a všechny ostatní značky a jména produktů a služeb Embarcadero jsou servisní známky, obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti Embarcadero Technologies, Inc. Všechny ostatní obchodní značky jsou vlastnictvím jejich jednotlivých vlastníků.