Genius GX Gaming Scorpion K9

V Brně 30.09.2015 – Společnost Genius uvedla na náš trh jednu z dalších novinek, herní klávesnici Genius GX Gaming Scorpion K9. Klávesnice je přesně tím co hledají uživatelé vyžadující kvalitu a tichý stisk kláves. (TZ)

Genius GX Gaming Scorpion K9 je tělem i duší herní klávesnice, její dravý design se sedmibarevným podsvícením dává jasně najevo pro co je určena. Podsvícení kláves je vhodné zejména při nočním hraní kdy je na klávesy vidět i za tmy a hráč tak má vždy jasno jakou klávesu zmáčknout. Intenzitu podsvícení je možné plynule regulovat pomocí potenciometru umístěného ve středu horní části klávesnice. Stejně jako podsvícení ocení hráči při nočním hraní také tichý chod ergonomicky tvarovaných kláves. Ty jsou opatřeny laserovým potiskem odolným proti otěru a jejich životnost je až 10 000 000 stisknutí. Celé tělo klávesnice je současně ergonomicky tvarované, což napomáhá předcházet únavě rukou při dlouhodobém hraní.

Klávesnice je vybavena herními funkcí pro deaktivaci tlačítka „windows“ zamezující nechtěnému přepnutí z herního prostředí a funkcí Anti-ghosting pro až 19 kláves při současném stisku. Genius GX Gaming Scorpion K9 je navíc také multimediální klávesnicí nabízející 14 funkčních kláves, rozložených v horní části klávesnice, pro ovládání přehrávaných medií, prohlížeče, emailu, kalkulačky a dalších. Je tak skvělým doplňkem každého počítače pro hraní, práci a školu.

Specifikace:

Genius
Provedení Černé, herní
Připojení USB
Podsvícení Ano, 7 barev, plynulé nastavení intenzity
Životnost kláves Až 10 000 000 stisknutí
Anti-Ghosting Ano, 19 kláves
Funkční klávesy Ano, 14 funkčních kláves
Win-Lock klávesa Ano
Rozměry 465 x 192 x 30mm, 680 g

Doporučená koncová cena produktu Genius činí:  650,- s DPH

Na zařízení se vztahuje záruka výrobce 24 měsíců.

Oficiální stránky výrobce: www.geniusnet.com

O výrobci Genius

Značka Genius je světovou ikonou ve výrobě počítačových periférií a příslušenství pro mobilní zařízení, která byla založena v roce 1983 v Taipei na Taiwanu společností KYE Systems Corp. Dnes tato společnost zaměstnává téměř 4000 lidí a za cíl si klade neustálý vývoj, vylepšování bezdrátových technologií, uživatelských funkcí a posouvat tak hranice v IT stále dál, to vše za účelem maximalizace uživatelského komfortu a zábavy z práce s těmito produkty.