Oslavte 4. narozeniny Audiotéky a pořiďte si audioknihy za 149 Kč

Audioteka.cz, služba nabízející audioknihy v elektronické podobě, slaví jíž 4. rok působení na českém trhu. Za dobu své existence se Audiotéce povedlo oživit český audioknižní trh, zvýšit povědomí o audioknihách a vybudovat stabilně rostoucí posluchačskou základnu. To potvrzují i čísla v podobě 100 tisíc registrovaných uživatelů služby Audioteka.cz a 80 tisíc prodaných audioknih za posledních rok. (TZ)

U příležitosti svých narozenin Audiotéka již tradičně nabízí všechny audioknižní bestsellery za maximální cenu 149 Kč. Pouze jeden den, v úterý 6. 10. 2015, si můžete za exkluzivní akční cenu pořídit např. kompletní sadu her Járy Cimrmana nebo desítky hodin trvající audioknihy z populární fantasy série Píseň ledu a ohně (Hra o trůny). Za sníženou cenu bude v nabídce přes 900 titulů a slevy dosahují až 90 %.

Audioknihy v akci i mimo ni pořídíte na www.audioteka.cz a v bezplatných aplikacích Audioteka pro mobilní telefony se systémy iOS, Android nebo Windows Phone. Aplikace pro poslech a nákup audioknih jsou čím dál více oblíbenější, aplikace Audioteka pro iOS se dlouhodobě drží na předních místech v žebříčku mezi nejziskovějšími aplikacemi v českém App Store. Celkem si aplikaci stáhlo již více než 120 tisíc uživatelů.

Odkaz na tiskovou zprávu, bannery a shrnující infografiku http://audioteka.cz/tiskove-zpravy,info.html

O Audiotéce

Služba Audiotéka nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku přes www.audioteka.sk a v další desítce jazykových verzí po celém světě, více informací na http://about.audioteka.com.

www.audioteka.cz

www.facebook.com/audioteka.cz

www.twitter.com/audioteka_cz

https://plus.google.com/+AudiotekaCZ

www.youtube.com/audiotekacz

www.instagram.com/audioteka.cz_sk