Společnost Panasonic představuje systém UC Pro – řešení pro firemní komunikaci

Společnost Panasonic ohlásila uvedení zcela nového systému jednotné komunikace UC Pro, který ve spojení s digitální ústřednou řady KX-NS nabízí kompletní komunikační řešení. (TZ)

Fotografie jsou umístěné zde: http://1drv.ms/1QYzyzs

Systém UC Pro je kompatibilní s mnoha různými zařízeními, včetně chytrých telefonů, tabletů, PC a Mac. Lze jej snadno integrovat do existujících infrastruktur, má kapacitu více než 2 500 vnitřních linek, nabízí hlasové a video hovory, zasílání rychlých zpráv a audio chat. Díky integraci s aplikací Microsoft Outlook a většinou dalších CRM systémů také umožňuje správu kalendářů a rozvrhů a také zobrazení dostupnosti.

Systém je určen pro střední a velké podniky, jimž slibuje úsporu času a funkcionalitu, která pomáhá pracovníkům pracujícím na dálku i v terénu, jakož i snížení celkových nákladů na vlastnictví.

Katarzyna Kassner, marketingová manažerka divize Panasonic Communications Solutions, vysvětluje „Víme, že v dnešním podnikání je čas stále vzácnější a zároveň potřeba být produktivní i v terénu stále stoupá. Proto jsme vytvořili systém UC Pro, který umožňuje bezproblémovou spolupráci s ústřednami řady KX-NS a nabízí úplně řešení komunikace. Snadná, okamžitá mobilní konektivita je tak dostupná pro pracovníky na celém světě.“

„UC Pro je to dosud nejvšestrannější a uživatelsky nejpřívětivější systém, jaký jsme představili. Vzhledem ke kompatibilitě s různými zařízeními, snadno použitelným funkcím a úplným mobilním řešením máte svět podnikání na dosah ruky, ať již jste kdekoliv.“

Systém UC Pro byl oficiálně představen na setkání distributorů společnosti Panasonic a byl uveden do prodeje v celé Evropě 1. října 2015.

Další informace o Panasonic Communications Solutions naleznete na adrese: business.panasonic.co.uk/communication-solutions

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. Produktové portfolio zahrnuje PBX telekomunikační systémy, tiskárny, profesionální kamerové systémy, projektory, profesionální displeje a odolné mobilní počítače. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

O společnosti Panasonic

Společnost Panasonic je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů pro širokou škálu spotřebitelských, firemních i průmyslových požadavků. Od svého založení v roce 1918 se společnost globálně rozšířila a nyní řídí přes 500 firem po celém světě, které vykázali konsolidované příjmy přes 55,5 miliard euro ve fiskálním roce končícím 31. března 2015. Se závazkem sledovat nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, se společnost se snaží vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Pro více informací o Panasonic najdete na webových stránkách společnosti http://panasonic.net/.