Pražská rozvozová služba Ordr spustila nový web a rozšířila nabídku o nápoje

Praha 6. listopad 2015 – Pražská rozvozová služba po více než ročním provozu představila nové webové stránky a rozšířila sortiment o nápoje. Nově je tak možné kromě jednoho jídla objednat jeden nápoj, který k aktuální nabídce párují kuchaři. Kromě funkcionality druhé položky v menu, která je předzvěstí zařazení druhého jídla do rozvozu, web disponuje řadou pokročilých funkcí, jako jsou SMS upozornění na oblíbená jídla a plnou responsivitou pro jednoduchý přístup ze všech zařízení. Zákazníci nově mají možnost vybrat si, jak často chtějí získávat nabídku jídel do e-mailu, zda týdně či denně. Na grafické podobě webu, funkcionalitách i programování pracovalo vývojářské studio STRV. (TZ)

Birelly a fresh džusy

S novým webem došlo také k rozšíření nabídky, a to o nealkoholická piva a fresh džusy. Ceny nealkoholických piv jsou nastaveny na 25 korun. Fresh džusy pak stojí 40 korun. „Již delší dobu zvažujeme rozšíření nabídky na dvě jídla. Nový web je plně připravený na dvě jídla, tudíž na nás je nyní zvládnout přípravu a vyřešit logistiku. V následujících měsících tak připravujeme testovací dny, kdy nabídneme více než jedno jídlo,“ prozrazuje plány Jakub Plas, CEO Ordr.cz.

Ordr v současné době uvaří a rozveze v průměru 300 jídel denně. Využívá jej na 7 tisíc registrovaných zákazníků a v nabídce je více než 100 jídel. Důraz při přípravě jídla je kladen na čerstvost surovin a nutriční vyváženost. Ordr.cz je s novým webem také připravený pro expanzi do dalších měst nejen v České republice.

Více o Ordr.cz

Rozvoz do deseti minut a čerstvé lokální suroviny jsou základní kameny filozofie rozvozové služby Ordr.cz, která začala v centru Prahy působit v červnu roku 2014. Na rozdíl od jiných rozvozových služeb se Ordr.cz nezaměřuje na agregaci nabídky restaurací, ale díky týmu zkušených kuchařů si jídla vaří sám. Ordr.cz ve svých počátcích začínal s rozvážkou obědů po Praze 1. V lednu letošního roku byla nabídka rozšířena o druhé jídlo, tedy o večeři. V současné době Ordr.cz působí v širším centru Prahy, kdy rozváží na Vinohrady, Žižkov, do Karlína, na Smíchov a následně v celé oblasti Prahy 1 a 2. Distribuce probíhá prostřednictvím nákladních kol a skútrů, které jsou vybaveny vyhřívanými termoboxy. Aby kurýři dosahovali co nejrychlejších dojezdových časů, jsou také řízeni speciální logistickou aplikací od STRV, která stejně jako webové stránky prošla významnou aktualizací v říjnu 2015.