Plánovaná odstávka služeb T-Mobile

Operátor oznamuje v souvislosti s další vlnou přechodu na nový systém pro řízení vztahů se zákazníky (CRM) plánovanou odstávku některých služeb. Ta proběhne
v termínu 13. – 16. 11. 2015. T-Mobile se za případné komplikace zákazníkům předem omlouvá.   (TZ)

Stávající služby včetně volání, SMS a možnosti aktivovat vybrané datové balíčky (včetně roamingového) budou v uvedeném období fungovat bez omezení. V rámci odstávky však bohužel nebude možné přes samoobsluhu Můj T-Mobile, hlasový automat ani SMS kódy přijímat a realizovat požadavky typu aktivace nových služeb či změny v nastavení vč. případné deaktivace služeb nebo výměny SIM karet.

V omezeném provozu budou fungovat také Zákaznické centrum a Značkové a Partnerské prodejny. Asistenti budou moci poskytovat pouze základní informace a zpracovávat požadavky typu blokace karty z důvodu ztráty/krádeže. Odstávka se dotkne i klientů virtuálních operátorů v síti T-Mobile (virtuálové bývalé GTS, MOBIL.CZ, RWE Mobil
a PREmobil), rovněž značky Kaktus.

Operátor žádá své zákazníky, aby si v případě potřeby s předstihem změnili stávající nastavení služeb, případně včas aktivovali služby, které chtějí v době odstávky používat. Přechod na nový CRM je zásadní a nutnou technologickou změnou, která pomůže zkvalitnit obsluhu klientů T-Mobile i zavádění nových služeb.

Detailní informace zákazníci naleznou během dnešního dne na internetové stránce www.t-mobile.cz/odstavka.

O společnosti

Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996 a od roku 2002 je součástí mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. S téměř šesti miliony mobilních zákazníků je jedničkou na českém mobilním trhu. T-Mobile je ale především integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení nejen pro firmy. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na zodpovědný přístup k podnikání a společnosti. Zapojil se do celosvětové iniciativy UN Global Compact a sjednotil své poslání i každodenní činnosti s deseti obecně přijímanými principy společenské odpovědnosti v oblasti lidských práv, pracovních podmínek, ochrany životního prostředí a boje proti korupci.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů) a www.prosvetkolemnas.cz (CSR aktivity společnosti).