Proběhla valná hromada APEK, novým předsedou Martin Kasa, novou tváří Tomáš Čupr

Praha 13. listopadu 2015 – V pátek 13. listopadu proběhla volební valná hromada Asociace pro elektronickou komerci (APEK), která přinesla změny v předsednictvu tohoto sdružení. Dlouholetého předsedu Ondřeje Fryce nahradil na této pozici Martin Kasa. Dalšími dvěma členy se pak stali Martin Rozhoň a nově Tomáš Čupr.   (TZ)

Valná hromada APEK, která zvolila nové předsednictvo a dozorčí radu na následující dva roky, proběhla v Praze – Strašnicích. V jejím průběhu prezentoval výkonný ředitel APEK Jan Vetyška činnost asociace v uplynulých dvou letech a nastínil připravované projekty pro období následující. „V současné době jsme činnost APEK rozdělili do čtyř „pilířů“, které by měly přinést výhody jako pro malé či střední členy, tak i pro ty největší. Snažíme se připravovat takové projekty, aby si každý člen z asociace odnesl pozitiva pro své podnikání,“ řekl Jan Vetyška.

Valná hromada splnila všechny body, které vyplývají z platných stanov APEK. Po schválení řádné účetní závěrky za rok 2014 proběhla volba nového předsednictva asociace. To po dvanácti letech opustil dlouholetý předseda Ondřej Fryc, který se rozhodl v letošním roce nekandidovat. Kandidaturu nepodal také Jakub Havrlant, který byl členem předsednictva v uplynulých dvou letech. „Ondra Fryc udělal pro APEK opravdu hodně a já bych mu chtěl touto cestou poděkovat, stejně jako Jakubovi Havrlantovi. Věřím, že nové předsednictvo naváže na naši společnou dosavadní práci a posune asociaci zase dál,“ komentoval Jan Vetyška.

Novým předsedou předsednictva APEK se stal Martin Kasa, místopředsedou Martin Rozhoň a třetím členem předsednictva pak Tomáš Čupr. V následné volbě dozorčí rady byli zvoleni Josef Aujezdský, Vojtěch Schwangmaier a Miroslav Voda. Předsednictvo i dozorčí rada byly zvoleny na následující dva roky.

APEK je sdružením podnikatelů a firem z oblasti e-komerce, kteří to se svým byznysem myslí vážně. Členové APEK s naší pomocí neustále posouvají své podnikání tím správným směrem. Díky naší podpoře mají e-obchodníci v ruce nástroje, které jim pomáhají být vždy o krok před konkurencí. Více informací na www.apek.cz.