ASRock Fatal1ty Z170 Professional Gaming i7 – specialitka pro skutečné hráče

Praha, listopad 2015 – ASROCK Fatal1ty-Z170 řady Professional Gaming i7 je v současné době nejvýkonnějším herním MB na trhu. Tato specialitka pro TOP hráče je vyzbrojena chipsetem Intel Z170, má 12-fázové napájení, podporu 6. generace procesorů Intel Core a nejnovějších DDR4 pamětí. S tak výkonnou kombinací ovládnete protivníka i v nejsložitějších počítačových hrách. Kromě tří nativních grafických výstupů – DVI-D, HDMI a DisplayPort, mohou náročnější uživatelé maximalizovat grafický výkon přes čtyři sloty PCI Express 3.0 x16 s plnou podporou pro 3-way CrossFireX nebo Quad SLI. (TZ)

Integrované LAN a zvuk jsou u desek této úrovně samozřejmostí. Fatal1ty Z170 Professional Gaming i7 je proto vybavena čipy Dual Gigabit Intel LAN a třetí generací audio řešení Purity Sound. Co se týče přenosu a ukládání dat, mají profesionální hráčské desky ASRock deset konektorů SATA3 a tři konektory SATA Express. Pro dosažení maximálního výkonu nabízí tři další sloty Ultra M.2. Umožňují připojit M.2 SSD nebo Intel 750 U.2 SSD a vytvořit monstrózní pole PCIe SSD RAID 0. Osm portů USB 2.0, včetně přizpůsobitelného Fatal1ty portu pro myš, plus osm portů USB 3.0 a dva USB 3.1 porty typu-A a C představují flexibilitu připojení, která nemá konkurenci.

Více o ASRock Fatal1ty Z170 Professional Gaming i7 najdete zde: http://www.asrock.com/MB/Intel/Fatal1ty%20Z170%20Professional%20Gaming%20i7/

O společnosti

Společnost ASRock Inc. byla založena v roce 2002 a specializuje se na oblast základních desek. Svou značku cílevědomě buduje na konceptu 3C – “Creativity, Consideration, Cost-effectiveness”. Neustále posouvá hranice výroby s ohledem na životní prostředí vyvíjí ekologické produkty.

ASRock v současnosti patří mezi tři největší výrobce základních desek. Rychle rostoucí společnost se sídlem v Taipei na Tchajwanu má pobočky v Evropě i USA. Mladá a dynamická společnost zaměřuje svou produkci na segmenty od vstupních modelů po hlavní proud a získává celosvětovou pověst svou spolehlivostí a znalostmi. Další informace najdete na www.asrock.com.