Rollei eGimbal G4 pro profesionální záběry

V Brně, 27.11.2015 – Na náš trh oficiálně přichází automatický stabilizátor Rollei eGimbal G4 určený pro akční kamery GoPro Hero 3, 3+ a 4. Stabilizátor je nepostradatelným doplňkem pro všechny co jsou stále v pohybu a jejich videa postrádají stabilní neroztřepaný obraz. (TZ)

Rollei eGimbal G4 je plně automatizovaný stabilizátor obrazu, který eliminuje nejen otřesy, ale také pohyb rukou a náklony do stran. To má za následek jediné, že finální obraz získá profesionální úroveň, která ohromí každého. Stabilizátor se skládá z rukojeti, stabilizačních motorů a ramene pro uchycení kamery. Celý systém je napájen z baterií umístěných v rukojeti stabilizátoru čímž se stává naprosto nezávislý a po uchycení kamery a zapnutí se sám kalibruje. Uživatelé ocení Rollei eGimbal G4 nejen jako stabilizátor, ale také jako nástroj se kterým objeví novou dimenzi netradičních a dokonalých záběru.

Že bude v záběru jen to, co uživatel opravdu chce, zaručují čtyři funkční módy, které je možné snadno přepínat za provozu. První mód sleduje přesný pohyb ruky s horizontálními i vertikálními náklony, druhy drží horizontální úhel záběru, ale nadále sleduje vertikální otáčení, třetí funkce uzamkne vertikální i horizontální úhel záběru a čtvrtá funkce je inverzní umožňující otočit kameru o 180°.

Veškeré tyto funkce jsou nutné k dokonalým a stabilním záběrům, které odlišují amatérské záběry od těch profesionálních.

Doporučená koncová cena kamery Rollei eGimbal G4 činí 10 990,- s DPH

Na zařízení se vztahuje záruka výrobce 24 měsíců.

Více informací: http://www.rollei.com/

O společnosti Rollei

Společnost Rollei má tradici již od roku 1920 ve městě Braunschweig (Brunswick), kdy Paul Franke roku 1916 vymyslel nový druh fotoaparátu na svitkový film známý jako Rolleiflex a poté založil spolu s investorem Reinholdem Heideckem obchodní firmu “Franke & Heidecke”. Tyto dvouoké zrcadlovky brzy díky své kvalitě a preciznímu zpracování dobyly svět a značka Rollei se stala uznávanou značkou kvality a ikonou ve fotografickém průmyslu.

Od roku 2015 se společnost jmenuje Rollei GmbH & Co. KG a působí ve více než 20 evropských zemích jako výrobce vysoce kvalitních akčních kamer, fotoaparátů, stativů a dalšího foto příslušenství. Společnost Rollei klade stále maximální důraz na prémiovou kvalitu a tím tak pokračuje v historii jména značky Rollei.