Společnost HP Inc. inovuje ukládání dat v pracovních stanicích a jejich chlazení

PRAHA, 27. listopadu 2015 – Společnost HP Inc. uvedla inovace pro pracovní stanice. Představila nové řešení ukládání dat, které je až šestnáctkrát rychlejší než SATA SSD za srovnatelnou cenu, a revoluční řešení odvodu nadbytečného tepla při snížení hlučnosti pro výkonné pracovní stanice  HP Z. (TZ)

„Jako leader v oblasti pracovních stanic dodržuje HP Inc. svůj závazek profesionálům neustále přinášet nové produkty a řešení,“ říká Gwen Coble, ředitelka Commercial Solutions a Retail Solutions pro EMEA HP Inc, „Navrhování pracovních stanic HP je pro nás něčím speciálním – třicet let působení v oboru a naslouchání našim zákazníkům nám pomáhá řešit jejich problémy na takové úrovni, které naši konkurenti nemohou dosáhnout.“

HP Z Turbo Drive Quad Pro nabízí uživatelům spolehlivost a výkon pro rychlé zpracování velkého množství dat. HP Z Turbo Drive Quad Pro řeší problematiku úzkého hrdla tím, že nabízí uživatelům úžasný výkon ukládání souborů i pro náročné úlohy spojené s velkým množstvím dat.

Pracovní stanice řady Z je možné vybavit až čtyřmi super-rychlými moduly HP Z Turbo Drive G2 na jedné kartě se sběrnicí PCIe x16. Toto řešení nabízí výkon až 9.0GB/s. Navíc HP Turbo Drive Quad Pro rozšiřuje zabezpečení dat a snižuje možnost jejich ztráty zapojením ochrany RAID a umožňuje uložení práce i v případě výpadku napájení.

HP Z Turbo Drive Quad Pro může být použitý v kombinaci s pracovními stanicemi HP Z440, Z640 a Z480, které jsou navrženy tak, aby eliminovaly největší omezení v oborech náročných na výpočetní výkon, ať už se jedná o zábavní průmysl, CAD, architekturu, finančnictví, zdravotnictví nebo ropný a plynárenský průzkum

Ceny a dostupnost

 

  • HP Z Turbo Drive Quad Pro je dostupný od 15990 Kč bez DPH za kartu se dvěma 256GB moduly

O společnosti HP Inc.

Společnost HP Inc. Vytváří technologie, které usnadňují život lidem po celém světě. Prostřednictvím našeho portfolia tiskáren, počítačů, mobilních zařízení, řešení a služeb vytváříme zážitky, které ohromí. Více informací o HP (NYSE: HPQ) naleznete na http://www.hp.com.

 

 

Tagged