Vánoční akce UPC: Rychlejší internet a více programů

(Praha, 14. prosince 2015) Každý, kdo si během Vánoc objedná na www.upc.cz
internet, případně jeden z balíčků služeb internetu a TV, dostane jako bonus rychlejší internet na 3 měsíce, resp. internet a rozšířenou programovou nabídku. (TZ)

Všichni zákazníci se navíc mohou těšit na vánoční balíček 4 programů Filmbox Plus, který jim UPC aktivuje v polovině prosince na měsíc zdarma.

UPC zároveň od 14. prosince zařazuje novou stanici Prima Comedy Central, která se zaměřuje především na komediální seriály.

„Pokud si zákazník objedná například TV balíček Klasik a Internet 100 Mbit/s, získá na 3 měsíce 200 Mbit/s internet a TV Horizon Komfort s více než 100 TV programy (37 v HD), videotékou My Prime a mobilní televizí Horizon Go,“ přibližuje nabídku Jan Kohout, marketingový ředitel UPC.

Cílem vánoční promo akce je oslovit stávající i potenciální zákazníky, kteří k Vánocům dostali nový notebook, tablet nebo smartphone a budou potřebovat rychlý internet. Nabídka je platná pouze při objednávce online, a to od 18. prosince do 3. ledna. Komunikována bude prostřednictvím online kanálů.

Všem zákazníkům přidává UPC na Vánoce balíček programů Filmbox Plus v hodnotě 99 Kč na měsíc zdarma. V balíčku jsou kanály FilmBox Plus, FilmBox Premium, FilmBox Extra HD a Filmbox Family. Diváci se mohou těšit na filmy jako Lásky čas, Králova řeč, pohádky Já padouch 2 a novou verzi oblíbené Popelky nebo akční film Rychle a zběsile 6. Zákazníci se nemusí o nic starat, UPC balíček automaticky aktivuje 15. prosince na dobu jednoho měsíce.

Prima Comedy Central s kultovními seriály jako South Park nebo Griffinovi je hned od svého spuštění 14. prosince součástí všech televizních tarifů UPC, tedy Klasik, Komfort i nejvyššího Komplet, a také nabídky Digi Mini. Prima Comedy Central nahradí v nabídce UPC kanál Comedy Central Extra.

UPC Česká republika je největším českým poskytovatelem placených televizních služeb a širokopásmového vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1,4 milionu domácností v 370 lokalitách. Služby UPC využívá téměř 600 tisíc zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global – největšího kabelového operátora, který obsluhuje 27 milionů klientů ve 14 zemích s 56 miliony objednaných služeb. Skupina zahrnuje spotřebitelské značky Virgin Media, Ziggo, UPC, Unitymedia, Telenet, VTR a Liberty.