GE Money Bank nabízí konsolidaci online, schválí ji do několika minut

GE Money Bank spouští nově Konsolidaci půjček online. Patří tak mezi tři české banky, které ji posoudí online. O schválení Konsolidace půjček se klienti dozvědí během několika minut. Zájemci o sloučení úvěrů online ušetří čas i peníze. Žádost o konsolidaci online je bez poplatku za poskytnutí úvěru. (TZ)

„Online shop jsme spustili v červenci 2015 a zájem od té doby roste. Obchod od té doby navštívilo více než 200 000 uživatelů a letos očekáváme více než 16 000 online smluv napříč našimi produkty,“ říká Dalibor Šajar, který je v GE Money Bank odpovědný za online bankovnictví. „Spuštění konsolidace online, která v e-shopu doplní Expres půjčku, pomůže ještě zkvalitnit naše služby na webu GE Money Bank. Klienti mohou díky konsolidaci ušetřit na poplatcích a snížit si měsíční splátku. Rádi bychom naše stávající online služby brzy doplnili také o další produkty,“ popisuje online obchod Dalibor Šajar.

Konsolidace půjček online má i další výhody. Úvěr je bez poplatku za poskytnutí půjčky, zákazníci tak ušetří až 1 795 Kč. Samotné sjednání je velmi snadné, klienti mohou při konsolidaci získat také peníze navíc.

Na webu www.gemoney.cz vybere zájemce produkt Konsolidace půjček, která mu nabídne úvěrovou kalkulačku. Do ní zadá úvěry, které chce sloučit, počet měsíců, po které bude konsolidaci splácet, a případně částku, kterou si půjčí nad rámec sloučených úvěrů. Kalkulačka klientovi vypočítá celkovou výši konsolidace a měsíční splátku. Dále klient vyplní osobní údaje, informace o zaměstnání a svých příjmech a výdajích. Poté dostane během 5 minut finální nabídku. V online obchodě si klient domluví schůzku na pobočce, kde už jen podepíše smlouvu a okamžitě půjčku načerpá.

Při vyplňování formuláře online žádosti pomůže zájemcům o konsolidaci našeptávač, který urychlí celý průběh. Navíc jsou pro zájemce dostupní i bankéři na chatu nebo novinka GE Money Bank, videobankéř.

Online žádost o konsolidaci půjček u GE Money Bank najdete na: https://www.gemoney.cz/lide/pujcky/konsolidace-pujcek/kalkulacka

Konsolidace půjček

Konsolidace půjček umožňuje sloučit dohromady spotřebitelské půjčky, kontokorenty, kreditní karty i půjčky splátkových společností. GE Money Bank svým klientům nabízí také sloučení závazků rodinných příslušníků. Banka při sjednání konsolidace za klienta splatí všechny půjčky, kterých se konsolidace týká, a zařídí veškeré papírování. Klient si ještě k tomu může půjčit peníze navíc a za to vše bude platit pouze jednu splátku v závislosti na svých potřebách. Maximální výše schválené konsolidace online je 500 000 Kč, na pobočce pak může zájemce získat konsolidaci až do výše 800 000 Kč.

Klient si může zvolit výši měsíční splátky a dobu splácení až 120 měsíců. Sám si určuje také datum pravidelných splátek, které může v průběhu splácení kdykoliv změnit. Konsolidaci půjček mohou ke sloučení úvěrů využít také současní klienti banky, kteří chtějí svoji stávající půjčku u GE sloučit s jinými závazky, popř. mohou i získat dodatečné prostředky navýšením půjčky.

Půjčku lze navíc kdykoli předčasně splatit v plné výši nebo i částečně. GE Money Bank nabízí k půjčkám také možnost pojištění pro případ ztráty zaměstnání, nemoci, invalidity nebo úmrtí. Konsolidaci půjček online od GE Money Bank získají klienti bez poplatku za poskytnutí a vedení úvěrového účtu.

Bližší informace o Konsolidaci půjček na www.gemoney.cz nebo na lince 844 844 844.

Reprezentativní příklad

Výše úvěru 200 000 Kč, 96 splátek, měsíční splátka 3 350,27 Kč, roční úroková sazba 12,9 %, poplatek za poskytnutí úvěru 1 795 Kč, RPSN 13,9 %, celková částka splatná spotřebitelem 322 036 Kč, výše měsíčního bonusu za včas uhrazenou splátku 500 Kč. Pokud budou vyplaceny všechny bonusy v celkové výši 48 000 Kč a pokud by jejich hodnota byla zahrnuta do výpočtu, činila by roční úroková sazba 8,3 %, RPSN 8,7 % a celková částka splatná spotřebitelem 274 036 Kč. U částek vyšších než 300 000 Kč musí být doložen souhlas manžela/ky. U částek vyšších než 500 000 Kč musí být v žádosti uveden spolužadatel, a to manžel/ka nebo jiná osoba. Pokud výše čerpaných peněžních prostředků nebude dostačovat na předčasné splacení závazků klienta, zajistí klient doplacení spláceného závazku vlastními prostředky. Na sjednání smlouvy o konsolidaci půjček není právní nárok. Tato nabídka není závazná.

Milada Franek,

tisková mluvčí GE Money Bank

GE Money Bank patří mezi největší české peněžní ústavy. Jsme univerzální bankou, která disponuje třetí největší sítí 230 poboček a téměř 600 bankomatů. Své služby orientujeme jak na občany, tak na malé a střední podniky. Náš běžný účet Genius Gratis byl v roce 2013 vyhodnocen českou veřejností v soutěži Zlatá koruna jako nejlepší finanční produkt na trhu. Ve stejné soutěži uspěly u odborné poroty naše platební inovace – Bezkontaktní platební nálepka se stala novinkou roku, NFC platební karta v mobilu zvítězila mezi kartami. Vlastní kapitál GE Money Bank tvoří 37 miliardy Kč, konsolidovaná kapitálová přiměřenost ve výši 23, 6 % je i nadále jednou z nejvyšších na trhu.

GE Money Bank patří do skupiny General Electric (GE). Skupina GE je třetí největší firmou na světě, pravidelně se objevuje v žebříčcích nejobdivovanějších a nejinovativnějších společností světa. GE založil Thomas Alva Edison. Skupina sdružuje firmy z oblasti průmyslu a financí a reaguje na nejpalčivější problémy dnešního světa. Podniká v oblastech, jako je výroba letadlových motorů či elektrické energie, ve finančních službách nebo lékařské zobrazovací technice. GE působí ve více než 100 zemích světa a zaměstnává přibližně 300 tisíc lidí. Pro více informací navštivte: www.ge.com.