S O2 mohou lyžaři na svazích ušetřit za skipasy i závodit s nejrychlejším mobilním internetem 4G LTE

Operátor O2 přináší všem svým zákazníkům bez ohledu na to, jakou službu využívají, 20% slevu na skipasy ve skiareálech po celé České republice. Celodenní skipas pro dospělého mohou lyžaři pořídit o pětinu levněji ve skiareálech Herlíkovice, Kamenec, Kozinec, Mariánky, Šachty, Ještěd, Deštné, Kvilda a Zadov. (TZ)

“Na webu www.o2extravyhody.cz najdou naši zákazníci přehled skiareálů, ve kterých slevy nabízíme, včetně aktuálních informací o provozu vleků,” popisuje Jana Lenková, manažerka programu O2 Extra výhody.

O2 Extra výhody

Kromě slev na skipasy přináší O2 Extra výhody i další slevy na zimní radovánky: všichni zákazníci O2 si mohou využít 25% slevu na servis lyží nebo snowboardu ve vybraných prodejnách Intersport. Kdo se vydá lyžovat do zahraničí, nebo naopak uteče před mrazy do tepla, může využít 55% slevu na cestovní pojištění AXA ASSISTANCE a také 1+1 jízdenku zdarma do vybraných evropských destinací s Eurolines. Přehled všech slev je k dispozici na webu Extra výhody nebo vmobilní aplikaci O2 Extra výhody, kde je možné slevový kupon rovnou objednat.

I na sjezdovkách sviští internet 4G LTE

O2 neustále pracuje na rozšiřování pokrytí internetem 4G LTE a aktuálně pokrývá i řadu lyžařských středisek: Klínovec, Špindlerův Mlýn, Herlíkovice, Vrchlabí, Benecko, Černý Důl, Deštné v Orlických horách, Zdobnice, Hynčice – Kraličák, Kunčice, Filipovice, Kouty pod Desnou, Červenohorské sedlo, Karlov pod Pradědem, Monínec, Kramolín, Zadov a Špičák.

Díky pokrytí sjezdovek mohou lidé nejen sdílet fotky a videa přímo ze svahu, ale také měřit si svůj výkon díky mobilním aplikacím.

 

O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologie HSPA+ a LTE. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku.