Tiskárny Samsung získaly počtvrté ocenění od Buyers Laboratory

Vítězně vzešly tiskárny Samsung z nezávislého testu díky spolehlivosti, kvalitě tisku, energetické účinnosti a snadnému používání. Celkově udělil Buyers Laboratory společnosti Samsung tři ocenění. (TZ)

Praha, 5. února 2016 – Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. získala ocenění „Černobílá tiskárna/série multifunkčních tiskáren roku 2016“ od Buyers Laboratory Inc. (BLI). Zvítězila tak počtvrté od roku 2012. Toto uznání získaly tiskárny za spolehlivost, design, vysoký výkon, úsporu nákladů i energie, ekologicky šetrné vlastnosti a snadnost použití. Společnost Samsung také převzala dvě ocenění BLI 2016 Winter Pick Awards za „Vynikající A4 tiskárnu pro malé pracovní skupiny“ a „Vynikající A4 tiskárnu pro velké pracovní skupiny“. BLI je přední nezávislý poskytovatel hodnocení zařízení a řešení pro zobrazování dokumentů.

„Vážíme si toho, že jsme byli oceněni jako přední poskytovatel tiskových řešení, která pomáhají vytvářet produktivnější a efektivnější pracovní prostředí. Dlouhodobě se snažíme přicházet s takovými tiskovými řešeními, která optimalizují práci v moderních, chytrých, kancelářích. Je skvělé, že klíčové silné stránky našich černobílých a multifunkčních tiskáren jsou opět potvrzeny nezávislým hodnocením Buyers Laboratory,“ řekl Sungwon Song, senior vicepresident divize Printing Solutions Business ve společnosti Samsung Electronics.

„Společnost Samsung Electronics rozumí tomu, co zákazníci od svých tiskových řešení nejvíce potřebují: spolehlivost, produktivitu a efektivitu. Samsung nabízí produkty, které se vyznačují vysokým výkonem a přiměřenými náklady. Tím si udržuje svou pozici předního poskytovatele v odvětví tiskových řešení,“ řekla Marlene Orr, ředitelka produktové analýzy kancelářského vybavení v BLI.

Dvě další ocenění BLI 2016 Winter Pick Awards

Samsung navíc získal další dvě ocenění BLI 2016 Pick Awards, která se udělují dvakrát ročně (v zimě a v létě).

Tiskárna Samsung ProXpress M3825DW uspěla v kategorii „Vynikající A4 tiskárna pro malé pracovní skupiny“. Modely ProXpress jsou schopné tisknout 40 stránek za minutu a nabízejí celou řadu funkcí vhodných pro malé a střední podniky. Například webová platforma eXtensible Open Architecture (XOA) umožňuje rychlou implementaci softwaru třetích stran, stejně jako mobilní tisk prostřednictvím služby Google Cloud Print.

Ocenění BLI 2016 Winter Pick v kategorii „Vynikající A4 tiskárna pro velké pracovní skupiny“ pak získala tiskárna Samsung ProXpress M4530. Ta dokáže vytisknout až 47 stran za minutu a 1GHz dvoujádrový procesor poskytuje výkon a kapacitu potřebnou ke splnění náročných tiskových úloh. Společnosti mohou s touto tiskárnou šetřit provozní náklady a čas díky dlouhé životnosti bubnu a vysoce výnosném toneru.

Nejpřísnější hodnocení na trhu

Ocenění Série roku od BLI uznává výrobce, jejichž produktová řada je určena celkově jako nejlepší ve své kategorii na základě výsledků zkoušek všech modelů, které byly testované během důsledného dvouměsíčního laboratorního hodnocení. Výběr provádí velmi zkušený tým techniků a analytiků BLI po vyčerpávajících, komplexních laboratorních testech desítek zařízení od všech hlavních výrobců.

Produkty, které prokázaly nejlepší výkony během rozsáhlé sady laboratorních testů BLI v předchozích šesti měsících, získávají ocenění BLI Winter Pick nebo BLI Summer Pick.

Více informací naleznete na: news.samsung.com/global/samsung-wins-bli-monochrome-printer-mfp-line-of-the-year-award-for-the-fourth-time.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd., inspiruje svět a utváří budoucnost pomocí převratných idejí a technologií. Nově definuje svět televizorů, smartphonů, nositelných zařízení, tabletů, fotoaparátů, domácích spotřebičů, tiskáren, lékařského vybavení, síťových systémů, polovodičů a LED řešení. Vedeme také v oblasti Internetu věcí s naší otevřenou platformou SmartThing, širokou škálou chytrých zařízení a prostřednictvím spolupráce napříč odvětvími. Zaměstnáváme 319 000 lidí v 84 zemích s ročním obratem 196 mld. USD. Chcete-li zjistit více a dozvědět se o našich nejnovějších zprávách, článcích a tiskových materiálech, navštivte Samsung Newsroom na adrese news.samsung.com.