Mediální dům Czech News Center, a. s. přináší čtenářům 360stupňová videa na svých portálech a do mobilních aplikací!

Mediální dům Czech News Center, a. s. jako první na českém mediálním trhu představuje novinku – 360stupňová videa. Ta nabízí vysokou přidanou hodnotu vůči běžným videím. (TZ)

Uživatel v nich může natočenou situací procházet, rozhlížet se v ní, chápat ji v širších souvislostech. “Zavedení interaktivního videoobsahu je dalším krokem v naší video strategii. Je to unikátní zážitek, který vám televize nezprostředkuje,” říká online ředitel CNC Matěj Hušek.

V tuto chvíli se na videa zaměřují především portály iSport.cz a Blesk.cz. Na Blesk.cz je už nyní možné shlédnout například 360stupňové video z Plesu v Opeře ( http://www.blesk.c/360). “Chceme čtenářům a uživatelům nabídnout zcela nový pohled na obsah, který na Blesk.cz tvoříme v rámci videozpravodajství,” dodává šéfredaktor deníku Blesk, Radek Lain.

CZECH NEWS CENTER a. s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje téměř 3,5 miliónů čtenářů tisku a více než dva milióny návštěvníků internetu. Desítky tisíc dalších využívají ostatní digitální produkty a aplikace CNC.

Pod společností působí také dvě tiskárny sídlící v Praze a Ostravě, jež jsou vlastněny a provozovány pod hlavičkou CZECH PRINT CENTER a.s.. Mezi velmi úspěšné projekty společnosti patří první virtuální mobilní operátor – BLESKmobil, který svým zákazníkům nabízí výhodné ceny za volání bez závazků, čímž si vydobyl pozici nejsilnějšího virtuálního operátora v zemi.