Citrix jmenoval Wolfganga Mayera obchodním ředitelem pro Rakousko a východní Evropu

Vídeň, 11. února 2016 – Citrix jmenoval nového obchodního ředitele pro Rakousko a východní Evropu. Wolfgang Mayer (54) převzal na začátku roku 2016 odpovědnost za obchodní činnosti společnosti Citrix v Rakousku, Polsku, České republice, Slovensku a Maďarsku. Na této pozici bude mít na starosti vývoj a realizaci regionální strategie, péči o klíčové zákazníky a partnery a dále zintenzivnění odbytových a prodejních aktivit v Rakousku a východoevropských zemích. Wolfgang Mayer reportuje Dirku Pfefferleovi, oblastnímu viceprezidentovi pro střední a východní Evropu společnosti Citrix. (TZ)

„Velmi se těším na nové úkoly, které mě ve společnosti Citrix čekají,“ říká Wolfgang Mayer. „Citrix jde se svými inovativními řešeními s dobou a má enormní potenciál. Mým cílem je společně s našimi partnery podpořit růst Citrixu v Rakousku a východní Evropě a posílit zde naši pozici na trhu,“ dodává Mayer.

Wolfgang Mayer působí v oboru ICT již 30 let, během kterých zastával různé manažerské pozice – mimo jiné působil jako oblastní manažer společnosti Micro Strategy Austria, obchodní a marketingový ředitel pro Rakousko ve společnosti ATOS Origin a dále jako obchodní ředitel pro Rakousko ve Fujitsu Siemens. Do Citrixu přišel Wolfgang Mayer ze společnosti Cisco Austria, kde byl zodpovědný za finanční oblast.

„Východoevropské země a Rakousko jsou pro Citrix mimořádně důležité,“ říká Dirk Pfefferle, oblastní viceprezident pro střední a východní Evropu společnosti Citrix. „S Wolfgangem Mayerem jsme získali osvědčeného odborníka, se kterým můžeme do budoucna ještě lépe plnit požadavky nejen našich zákazníků, ale také našich partnerů v regionu,“ dodává Pfefferle.

O Citrixu

Společnost Citrix (NASDAQ:CTXS) je odborníkem v implementaci softwarového pracovního prostředí, sjednocování virtualizace, správy mobility, networkingu a SaaS řešení, čímž otevírá nové možnosti obchodu a umožňuje lidem pracovat lépe. Řešení společnosti Citrix zvyšují mobilitu podniků prostřednictvím bezpečných osobních pracovních prostředí, která zaměstnancům nabízí okamžitý přístup k aplikacím, desktopům, datům a komunikaci z jakéhokoli zařízení a prostřednictvím jakékoli sítě a cloudu. Řešení Citrix používá více než 400 000 organizací a více než 100 milionů uživatelů po celém světě. Roční zisk v roce 2015 dosáhl 3,28 miliardy USD. Další informace naleznete na stránkách www.citrix.cz.