NetDirect vytvořil nový web a e-shop pro Colours of Ostrava

Jeden z největších tuzemských hudebních festivalů spustil nový web colours.cz, který je poprvé v historii přímo propojen s e-shopem. Nové řešení, jehož doménou je komfortnější nákup vstupenek, větší responzivita a bohatší obsah, vytvořila ostravská společnost NetDirect. (TZ)

x-Homepage

Zásadní změnou oproti starému webu je přímé propojení s e-shopem pro nákup vstupenek. Pro fanoušky se tak celý proces značně zrychlí a zjednoduší. „Kvůli lepšímu pohybu po webu jsme zapracovali i na vylepšení responzivity k jeho prohlížení z mobilních zařízení. Po technické stránce je nový web také stabilnější,“ říká Marek Krška, obchodní a marketingový ředitel společnosti NetDirect, která patří mezi největší výrobce e-shopů v ČR.

Tvorbě nového webu předcházel uživatelský výzkum, který zjišťoval, co fanoušci od webu očekávají. Výsledky se pak na jeho podobě velmi výrazně podepsaly. Doménou nového webu Colours of Ostrava je tak především obsah. „Chtěli jsme už na samotném webu fanouškům ukázat, jak je festival bohatý a rozmanitý. Najdou zde tak mnohem více informací o unikátním industriálním areálu i jednotlivých interpretech, mohou si poslechnout jejich tvorbu i pustit videa,“ říká ředitelka festivalu Zlata Holušová.

Patnáctý ročník Colours of Ostrava se uskuteční od 14. do 17. července. Prvními oznámenými jmény jsou například Of Monsters and Men, Tame Impala, Passenger, ANOHNI, Slowdive, Caro Emerald, Mariachi El Bronx, CC Smugglers, The Unthanks, Freeborn Brothers, My Baby a řada dalších. Loni Colours of Ostrava navštívilo přes 43 tisíc návštěvníků, festival nabídl přes 300 programových bodů na 16 otevřených i krytých scénách.

O společnosti NetDirect:

Společnost NetDirect je dodavatelem e-shop řešení a e-business aplikací s významným tržním podílem na českém i slovenském trhu. V portfoliu má v současné době více než 2,300 aktivních klientů, mimo jiné Jablotron, Astratex, Snowbitch či Expert Elektro. Společnost NetDirect zaměstnává ve dvou pobočkách v Praze a Ostravě okolo 60 zaměstnanců. Je nositelem významných ocenění v oboru jako např. tří prvních míst na světové konferenci WPC09 v USA v roce 2009 nebo ocenění 2010 Microsoft Country Partner of the Year Award na WPC10.