AT Computers uzavřel nový kontrakt na servery Lenovo System x

Ostrava, 22. 02. 2016 – Společnost AT Computers získala kontrakt na autorizovanou distribuci serverů Lenovo System x. Do rodiny serverů System x patří široká paleta tower a rackových serverů, které splňují potřeby všech typů firem a aplikací – od jednotlivých souborových serverů až po velká data a cloud. (TZ)

Servery System x nabízejí zákazníkům z České republiky maximální spolehlivost na platformě x86. Velký důraz je kladen na bezpečnost, efektivní využití vnitřního prostoru šasi, vynikající výkon a inovativní technologie pro napájení a chlazení, což šetří firemní provozní náklady i celkové náklady na vlastnictví. Dále se vyznačují velkou flexibilitou v oblasti volby disků, konektivity i jednotlivých komponent a také svojí enormní rozšiřitelností, zaručující firmám dlouhodobou ochranu investic i podporu při dalším růstu.

Servery System x jsou rovněž proslulé svou flexibilitou v oblasti volby disků, konektivity i jednotlivých komponent a také svojí enormní rozšiřitelností, která firmám zaručuje dlouhodobou ochranu investic i podporu při dalším růstu. IT administrátorům navíc kontrolu serverů ulehčují legendární diagnostické LED, které se dočkaly u vyšších modelů x3550 M5
a x3650 M5 diagnostického panelu nové generace.

Servery Lenovo System x jsou již skladem a pověřenou osobou v AT Compuers pro jejich distribuci pro ČR i SR je Michal Fryz, produktový manažer pro Lenovo.
O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 15,03 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.