Samsung Galaxy S7 a S7 edge se začnou prodávat 11. března. První předobjednávky je možné udělat již dnes

Praha, 22. února 2016 – Nejnovější prémiové modely společnosti Samsung se začnou v České republice prodávat v pátek 11. března 2016. Samsung Galaxy S7 bude k dostání za cenu 19 799 Kč s DPH (32 GB), Samsung Galaxy S7 edge za 22 599 Kč s DPH (32 GB). Od dnešního dne je také možné novinky předobjednat na http://www.samsung.com/cz/consumer/mobile-devices/smartphones/galaxy-s/galaxy-s7/shop/. (TZ)

Předprodej poběží od 22. února do 10. března 2016 pro oba produkty, tedy jak Galaxy S7, tak Galaxy S7 edge. Každý, kdo si v tomto období novinku předobjedná, odstane k ní jako dárek brýle pro virtuální realitu Gear VR v hodnotě 3 499 Kč. Zájemci o nejnovější vlajkové lodě budou moci vybírat z barevných variant zlatá, černá a bílá. Kapacita paměti je u obou produktů stejná, tedy 32 GB, s možností rozšíření přes SD slot.

„Galaxy S7 a S7 edge patří mezi to nejlepší na trhu nejen po technické stránce, ale také díky dalším vlastnostem, které nabízejí díky příslušenství. I proto jsme se rozhodli dát našim prvním zájemcům brýle pro virtuální realitu, aby si naplno vychutnali možnosti, jako je např. VR gaming, které nabízí,“ říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Novinky zaujmou osobitým vzhledem z kovu a skla, prvotřídním fotoaparátem s vylepšenou světelností f/1,7, vysokým výkonem procesoru, lepší výdrží baterie s vlastností superrychlého nabíjení, odolností proti vodě a prachu (IP68) či slotem na SD karty. Více o technických parametrech produktů naleznete na www.samsung.cz.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd., inspiruje svět a utváří budoucnost pomocí převratných idejí a technologií. Nově definuje svět televizorů, smartphonů, nositelných zařízení, tabletů, fotoaparátů, domácích spotřebičů, tiskáren, lékařského vybavení, síťových systémů, polovodičů a LED řešení. Vedeme také v oblasti Internetu věcí s naší otevřenou platformou SmartThing, širokou škálou chytrých zařízení a prostřednictvím spolupráce napříč odvětvími. Zaměstnáváme 319 000 lidí v 84 zemích s ročním obratem 196 mld. USD. Chcete-li zjistit více a dozvědět se o našich nejnovějších zprávách, článcích a tiskových materiálech, navštivte Samsung Newsroom na adrese news.samsung.com.