Tech Data Europe uzavřela distribuční kontrakt s QCT

Barcelona/Praha, 3. 3. 2016 – Tech Data Europe oznámila podpis nového celoevropského distribučního kontraktu se společností Quanta Cloud Technology (QCT). QCT je předním poskytovatelem výkonných hardwarových a integrovaných systémů pro cloud a datacentra. Kontrakt vstoupil do platnosti 1. března 2016. (TZ)

Díky novému kontraktu získají zákazníci Tech Data Europe přístup k portfoliu inovativních řešení pro cloudové služby a datacentra od společnosti QCT včetně serverů, úložních systémů, síťových přepínačů a integrovaných rack systémů. QCT je dceřinou společností Quanta Computer Inc., která patří mezi Fortune Global 500 technologických společností.

„Zařazení společnosti Quanta Cloud Technology do našeho portfolia poskytne našim zákazníkům přístup k vysoce inovativním, flexibilním a škálovatelným řešením pro datacentra,“ řekl Michael Urban, senior viceprezident, Broadline, Services, CE a Procurement v Tech Data Europe. „Produkty QCT umožní našim resellerům poskytovat řešení sestavené na míru specifickým požadavkům zákazníků, ale i rozšíření jejich nabídky produktů pro cloud a infrastrukturu datacenter. Jsme rádi, že můžeme pomoct QCT růst prostřednictvím naší celoevropské sítě resellerů a díky našim prvotřídním logistickým a obchodním možnostem,“ doplnil Urban.

„Jsme rádi, že můžeme přivítat Tech Data do naší globální sítě distributorů,“ řekl k novému kontraktu Mike Yang, generální ředitel QCT. „Společně přineseme sílu designu škálovatelných datacenter zákazníkům napříč Evropou,“ dokončil Yang.

Produkty QTC pro český a slovenský trh najdete v nabídce Tech Data Distribution.

O společnosti Tech Data Distribution

Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je přední distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software pro český a slovenský trh. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, vlastněné od roku 1999 americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. K obsluze svých zákazníků využívá logistické centrum v Boru u Tachova, které v rámci Tech Data Corporation patří mezi největší na světě.

O společnosti Tech Data Corporation

Společnost Tech Data Corporation je předním světovým distributorem produktů, řešení a služeb v oblasti informačních technologií. Díky propracované logistice a službám s přidanou hodnotou pomáhá 115 000 prodejců ve více než 100 zemích světa efektivně uspokojovat požadavky koncových uživatelů na nejrůznější technologie. Společnost se umístila v žebříčku Fortune 500 na 111. místě a dosáhla tržeb ve výši 27,7 mld. USD za poslední fiskální rok, který skončil 31. ledna 2015. Více informací najdete na: www.techdata.com nebo na sociálních sítích Facebook a Twitter.