Pražská kancelář ACTIVE 24 nově obsluhuje zákazníky několika západoevropských zemí

V průběhu března převzala pražská kancelář společnosti ACTIVE 24 zákazníky ze Španělska, Holandska, Německa a Velké Británie, které doposud obsluhovala norská pobočka ACTIVE 24. Rovněž došlo ke změně ve vlastnické struktuře, když původního vlastníka ACTIVE 24 Holding AS nahradila společnost Visma Sverige Holding AB. (TZ)

„Zákazníkům z uvedených západoevropských zemí byly do Prahy převedeny jejich uživatelské účty, služby a data. Tito zákazníci nyní využívají stejné služby jako klienti z České republiky a ze Slovenska, ovšem prostřednictvím lokalizovaných webových stránek a zákaznické podpory ve svém jazyce,“ říká Martina Pohořelická, marketingová manažerka společnosti ACTIVE 24.

Zákaznické účty západoevropských klientů ACTIVE 24 byly dříve spravovány norskou kanceláří. Tito zákazníci mohou nyní využívat lokalizované webové stránky na adresách active24.co.ukactive24.nlactive24.es, active24.cat a active24.de, služby jsou jim účtovány v jejich měně a kdykoli se mohou obrátit na zákaznickou podporou hovořící jejich jazykem.

Souběžně s převedením západoevropských zákazníků ACTIVE 24 do Prahy proběhla
i změna vlastnické struktury společnosti ACTIVE 24. Změna vlastnictví se nijak nedotkla poskytovaných služeb ani dalších činností firmy.

ACTIVE 24, s.r.o. je přední český registrátor domén a poskytovatel webhostingových služeb. Společnost se zaměřuje na malé a střední podniky i jednotlivce, kterým nabízí kompletní internetová řešení. Mezi hlavní služby patří poskytování hostingu všech úrovní a kategorií, včetně řešení pro e-shop a e-mailových řešení nebo kompletní nabídku serverových řešení. ACTIVE 24 je na trhu téměř 20 let, je firmou s prověřenou a úspěšnou historií a se silným nadnárodním zázemím. www.active24.cz