Dell rozšiřuje portfolio hyperkonvergované infrastruktury

Praha, 12. dubna 2016 – Společnost Dell oznamuje rozšíření svého portfolia hyperkonvergované infrastruktury. Nová zařízení, od VCE® VxRail™ strojů přes VxRack™ systémy po flexibilní VMware Virtual SAN Ready uzly a další generaci zařízení řady Dell XC, pomohou společnosti Dell nabízet tu nejširší možnou škálu řešení pro toto odvětví na trhu. (TZ)

Od dubna je nabídka hyperkonvergovaného portfolia Dellu rozšířena o nové přírůstky VCE a konvergované platformy divize společnosti EMC, které se stávají součástí portfolia Dell.

  • Skupina zařízení VCE VxRail – Jde o jediná plně integrovaná zařízení hyperkonvergované infrastruktury, která jsou vyvinuta společně s VMware. Jsou předem konfigurovány a testovány speciálně pro prostředí VMware. VCE VxRail zařízení spojují dohromady datové služby a systémy správy EMC s hyperkonvergovaným softwarem VMware. VCE VxRail zařízení jsou k dispozici v široké škále konfigurací pro malé až středně velké nasazení. Zařízení jsou schopná dostát různým požadavkům pracovní zátěže s řadou konfigurací, včetně všech flash možností.
  • VCE VxRack uzel a VxRack 1000 FLEX systém – Systémy VCE VxRack umožňují zákazníkům přejít od fyzických SANů (Storage Area Networks) k hyperkonvergovaným systémům. VxRack uzel je softwarově definovaný blok uložiště se softwarem EMC® ScaleIO®, který umožňuje rychlé nasazení a pružnou škálovatelnost. Systém VxRack 1000 FLEX je hyperkonvergovaná infrastruktura rackových rozměrů nabízející vysoký výpočetní výkon, softwarově definované úložiště a síťování.
  • Dell také představuje referenční architekturu pro konvergovanou infrastrukturu EMC, která zákazníkům poskytuje flexibilitu při nasazení rackové architektury s využití serverů Dell PowerEdge.

Další nové přírůstky do portfolia hyperkonvergované infrastruktury zahrnují:

  • Dell VMware Virtual SAN Ready uzly – Zákazníci mohou stavět svá hyperkonvergovaná řešení VMware na virtuálních SAN Ready uzlech od Dellu.
  • Řada Dell XC pro hyperkonvergovaná zařízení – Řada Dell XC přináší vyšší výkon portfoliu plně konfigurovatelných 1U a 2U zařízení při využití od VDI až po privátní cloud. Řada XC má nyní také certifikovanou integraci s technologickou platformu SAP NetWeaver® běžící na Linuxu.
  • Hybridní cloudová platforma Dell pro VMware doplňuje Virtual SAN – Sloučení řešení Dell Active System Manager spolu s VMware vCenter, vRealize a Virtual SAN vytváří plnohodnotnou a vysoce optimalizovanou soukromou a hybridní cloudovou platformu. Ta dále poskytuje komplexní automatizaci schopností od soukromého po veřejný cloud. Nová podpora VMware Virtual SAN poskytuje předepsaný návod pro budování cloudu pomocí hyperkonvergovaného softwaru se systémem, který spojuje VMware vRealize přímo s fyzickou infrastrukturou.

Dostupnost

  • Zařízení VCE VxRail, VCE uzel VxRack, uzly Dell VMware Virtual SAN Ready (zákaznická sestava), a nejnovější řada Dell XC jsou k dispozici od dubna u společnosti Dell a jejich obchodních partnerů.
  • Referenční architektura Dell pro konvergovanou infrastrukturu EMC, podpora VMware Virtual SAN v rámci hybridní cloudové platformy Dell pro VMware a Dell VMware Virtual SAN Ready uzly (instalovány z výroby) budou dostupné ve druhém čtvrtletí roku 2016.
  • Dostupnost VCE VxRack 1000 FLEX je plánovaná na druhé čtvrtletí tohoto roku.

Další odkazy v angličtině

 

O společnosti Dell

Společnost Dell naslouchá svým zákazníkům a přináší inovativní technologie, řešení a služby s přidanou hodnotou, kterým mohou zákazníci po celém světě důvěřovat. Pro více informací navštivte www.dell.cz