IDC představí úspěšné strategie a projekty inspirované Průmyslem 4.0 a pomůže výrobním podnikům stát se jeho součástí

Praha, 13.dubna, 2016 – Čtvrtá průmyslová revoluce je v popředí zájmu všech hlavních světových ekonomik. Na národních úrovních vznikají strategické iniciativy, které mají přinést průmyslu novou vlnu konkurenceschopnosti díky pokročilému využití kyber—fyzikálních systémů a internetu. V českém prostředí se logicky nejvíce prosadil německý model Industry 4.0, jež posloužil i pro inspiraci Vládě ČR při definici Národní iniciativy Průmysl 4.0. (TZ)

Dne 2. června 2016 proběhne v industriálním prostředí národní kulturní památky STARÁ ČISTÍRNA ODPADNÍCH VOD V BUBENČI odborná konference s názvem Zvyšování konkurenceschopnosti výrobních podniků: Jak být součástí Průmyslu 4.0. Cílem této konference pořádané společností IDC je představit úspěšné strategie a projekty inspirované konceptem Průmysl 4.0, probudit větší zájem o toto téma a motivovat k efektivním investicím do nových informačních technologií, které jsou základním stavebním kamenem „inteligentních továren“.

CELÉ ZNĚNÍ TISKOVÉ ZPRÁVY

O IDC – IDC je jedna z nejvýznamnějších světových analytických a poradenských společností. Poskytuje průzkumy a analýzy trhu, předpovídá vývoj a trendy v oblasti informačních a komunikačních technologií (ICT) a pořádá odborné konference. Zaměstnává přes 1000 analytiků a pokrývá výzkumem více než 110 zemí světa. Již přes 50 let se spoléhají manažeři úspěšných ICT firem, investoři i organizace veřejného sektoru na informace a doporučení IDC při rozhodování o investicích do IT a tvorbě úspěšných obchodních strategií. Společnost IDC je součástí mezinárodní skupiny IDG, která se zabývá publikační činností, výzkumem trhu a organizováním odborných konferencí v oblasti informačních technologií. Další informace naleznete na idc-czech.cz, idc-cema.com, idc.com.