Audiotéka má nový web a redesign slaví akční nabídkou

Audiotéka, služba s audioknihami ke stažení v elektronické formě, ve čtvrtek 21. dubna oficiálně představuje nový vzhled svých webových stránek. Motivací pro kompletní redesign webové prezentace Audiotéky je především optimalizace zobrazování a nákupu audioknih z tabletů a mobilních zařízení. V den oficiální premiéry nového webu zákazníci mohou navíc využít exkluzivní nabídky 50% slevy na všechny audioknihy v nabídce Audiotéky. (TZ)

Audiotéka je předním prodejcem a dodavatelem elektronických audioknih u nás s nabídkou více než 2800 audioknih, které dohromady tvoří celek 9226 hodin mluveného slova. Posláním Audiotéky je nabízet přístup k nákupu a poslechu nejširšího portfólia audioknih, kdekoliv jste. Nákup a poslech audioknih na mobilních zařízeních hraje stále významnější roli v chování zákazníků, kteří využívají zejména mobilní aplikaci Audiotéka a nyní jsou tomuto trendu plně přizpůsobeny i internetové stránky www.audioteka.cz.

Audiotéka si po celý den přechodu na nové webové stránky připravila pro své zákazníky a budoucí uživatele audioknih jedinečnou nabídku. Po celý den 21. dubna bude možné koupit audioknihy z nabídky Audiotéky na novém webu s 50% slevou. Za poloviční cenu dnes pořídíte mimo jiné bestsellery jako Inovátoři Waltera Isaacsona, sérii audioknih Hra o trůny, Herculovské úkoly pro Hercula Poirota, Zaklínače Andrzeje Sapkowského nebo Biomanžela Michala Viewegha.

www.audioteka.cz

www.facebook.com/audioteka.cz

www.twitter.com/audioteka_cz

https://plus.google.com/+AudiotekaCZ

www.youtube.com/audiotekacz

www.instagram.com/audioteka.cz_sk

O Audiotéce

Služba Audiotéka nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2800 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt, Forbes  a Newsweek. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku přes http://audioteka.com/sk/ a v další desítce jazykových verzí po celém světě, více informací na http://about.audioteka.com/.