Airbnb a O2 Czech Republic nabízí hokejovým fanouškům jedinečnou soutěž!

Na dva šťastlivce čeká opravdu jedinečný hokejový zážitek! Zápas mezi Českou republikou a Kanadou budou totiž sledovat živě ze speciálně upraveného fanouškovského apartmá. (TZ)

Praha, 25. dubna 2016

Komunitní platforma Airbnb, která zprostředkovává ubytování lidem z celého světa, připravila ve spolupráci s O2 Czech Republic exkluzivní soutěž pro všechny hokejové fanoušky. Jeden výherce a jeho host budou moci sledovat zápas mezi Českou republikou a Kanadou ze speciálně upraveného designového Skyboxu přímo v O2 areně! Naskytne se jim tak jedinečná příležitost vidět hokejový zápas naživo a přitom z pohodlí gauče nebo přímo z postele!

Výhra zahrnuje kromě možnosti přespání v unikátně upraveném Skyboxu také vstupenky na hokejový zápas, týmové dresy a speciální puk. Airbnb hostitelem tohoto výjimečného zážitku bude známý sportovní komentátor Petr Svěcený. Na výherce navíc čeká prohlídka O2 areny a možnost zhlédnutí předzápasového rozbruslení. Před návratem do Skyboxu si výherce spolu s doprovodem ještě užije večeři v luxusním soukromém apartmá O2 areny, které doposud žádný jiný fanoušek nenavštívil.

„Spousta fanoušků chce být co nejblíže ledu a hokejové akci. Je skvělé, že hned dvěma šťastným z nich nabídneme takovýto zážitek,“ říká hostitel Petr Svěcený a dodává: „Od posledního zápasu Česko – Kanada uplynulo už 5 let, když nepočítáme mistrovství světa. Pro diváky to bude úžasný zápas!“

„Češi jsou jedni z nejvěrnějších a nejvíce nadšených hokejových fanoušků na světě,“ říká generální manažer Airbnb pro Českou republiku Andrew Verbitsky a dodává: „Airbnb je o autentických cestovatelských zážitcích. Jsme rádi, že českým fanouškům můžeme jako první nabídnout možnost přespání v našem speciálním apartmá a navíc zajistit neopakovatelný zážitek ve formě předzápasové prohlídky O2 areny.“

Jak soutěžit?

Pokud se chcete soutěže zúčastnit, podívejte se na nabídku ubytování v O2 areně přímo na stránkách Airbnb – www.airbnb.cz/o2arena. Pošlete nám krátkou zprávu, ve které zdůvodníte, proč právě vy jste tím největším hokejovým fanouškem, který by měl vyhrát tento jedinečný zážitek. Nezapomeňte nám poslat také odkaz (URL) na Vaši vlastní nabídku ubytování na Airbnb. Přihlášky je možné zasílat do půlnoci 1. května 2016. Všechny podmínky soutěže najdete na www.airbnb.cz/o2arena.

Staňte se hostitelem přes Airbnb a získejte O2 TV ZDARMA!

Díky partnerství mezi Airbnb a O2 Czech Republic získají všichni noví hostitelé službu O2 TV na dva měsíce zdarma (včetně set-top boxu). Jak na to? Vytvořte si mezi 25. dubnem a 31. květnem novou nabídku ubytování na stránce Airbnb, přijměte a dokončete minimálně jednu rezervaci a dostanete O2 TV set-top box spolu se službou O2 TV na dva měsíce zdarma. Jakmile dokončíte první rezervaci nové nabídky (nejpozději do 30. června), kontaktuje vás pracovník O2 a domluví s vámi předání balíčku O2 TV. Více informací o nabídce najdete na airbnb.cz/o2tv.

Odkaz na video ze stavby speciálního Airbnb Skyboxu:

https://www.youtube.com/watch?v=hgXDQ5Y-j1A&feature=youtu.be

Odkaz na fotografie ze stavby speciálního Airbnb Skyboxu:

http://www.uschovna.cz/zasilka/JC39S5RC35595MY2-GR8/

Odkaz na stránku soutěže:

www.airbnb.cz/o2arena

O Airbnb

Společnost Airbnb byla založena v srpnu 2008 a sídlí v kalifornském San Franciscu. Airbnb je důvěryhodná komunitní platforma, díky které mohou její uživatelé přes počítač, mobilní telefon či tablet, nabízet, vyhledávat a rezervovat jedinečné možnosti ubytování po celém světě.  Ať už se jedná o přenocování v pěkném apartmánu, týdenní pobyt na hradě nebo měsíční prázdniny ve vile. Navíc v mnoha cenových úrovních, ve více než 34 000 městech a 190 zemích světa. Airbnb se svým prvotřídním zákaznickým servisem a rostoucí komunitou uživatelů nabízí nejjednodušší způsob, jakým mohou lidé zpeněžit své nevyužité ubytovací kapacity, a jak je mohou nabídnout milionům zájemců z celého světa.

o O2 TV

Digitální televizi O2 TV využívá více než 200 tisíc českých domácností. V roce 2015 spustil operátor vlastní sportovní kanál O2 Sport, představil nové tarifní plány, jejichž součástí jsou 4 plnohodnotné O2 TV zdarma k využití na mobilu, počítači nebo tabletu, a přinesl divákům tzv. multidimenzi. Díky stanici O2 Sport a funkcionalitám jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až 50 hodin zpětně počet zákazníků O2 TV stále stoupá, meziročně o více než 10 %.

O2 arena

Pražská O2 arena patří s kapacitou až 18 tisíc míst k nejmodernějším stánkům v Evropě a každoročně je dějištěm desítek atraktivních sportovních a kulturních událostí. Byla otevřena v roce 2004 při konání mistrovství světa v ledním hokeji a od té doby každoročně přivítá přes 600 tisíc lidí.