Týdenní balíčky pro Twist narostly o 20 % dat bez navýšení ceny

T-Mobile zvýhodňuje datové služby pro zákazníky s předplacenou kartou. U balíčků Twist internet na týden a Twist internet na týden+ zvýšil operátor datový objem o 20 % z 50 na 60 MB při zachování stávající ceny 49 Kč, resp. 99 Kč. Do jeho nabídky navíc přibyl balíček Twist internet na měsíc 1,5 GB za 349 Kč měsíčně. Datově posílily také varianty navýšení datového limitu pro Twist i paušální klienty. (TZ)

„Rozvoj datových služeb je jednou z našich priorit, proto zákazníkům průběžně vylepšujeme podmínky pro jejich využívání,“ říká Tomáš Ryšavý, ředitel marketingu pro rezidentní segment v T-Mobile.

Operátor začíná nabízet balíček Twist internet na měsíc 1,5 GB, který zákazníkům s předplacenou kartou přináší dosud nejnižší cenu v přepočtu na datovou jednotku (0,23 Kč/MB).

V nabídce nadále zůstává mezi Twist zákazníky oblíbený balíček STO, který kombinuje 100 minut na čísla značky T-Mobile a 100 MB dat za 100 Kč měsíčně.

K dnešnímu datu se dále změnila nabídka navýšení datového limitu pro klienty operátora. Varianta 60 MB za 29 Kč (0,48 Kč/MB) nahrazuje původních 50 MB za 25 Kč (0,5 Kč/MB), varianta 220 MB za 100 Kč (0,45 Kč/MB) nahrazuje stávajících 200 MB za stejnou cenu (0,5 Kč/MB), 1 000 MB za 200 Kč (0,2 Kč/MB) zůstává a nově přibyla varianta 1 200 MB za 229 Kč (0,19 Kč/MB).

Zákazníci s předplacenou kartou si mohou balíčky objednat jednoduše prostřednictvím SMS nebo přes samoobsluhu Můj T-Mobile. Další informace jsou k dispozici na www.t-mobile.cz/balicky.

O T-Mobile

Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996 a od roku 2002 je součástí mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom. S šesti miliony mobilních zákazníků je jedničkou na českém mobilním trhu. T-Mobile je ale především integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení nejen pro firmy. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií.

T-Mobile Czech Republic klade důraz na zodpovědný přístup k podnikání a společnosti. Zapojil se do celosvětové iniciativy UN Global Compact a sjednotil své poslání i každodenní činnosti s deseti obecně přijímanými principy společenské odpovědnosti v oblasti lidských práv, pracovních podmínek, ochrany životního prostředí a boje proti korupci.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů) a www.prosvetkolemnas.cz (CSR aktivity společnosti).