AT Computers nově nabízí baterie značky AVACOM

Ostrava, 11. 5. 2016 – Společnost AT Computers rozšířila svou nabídku o baterie české společnosti AVACOM. (TZ)

V případě zájmu o tuto značku mohou zákazníci AT Computers z České republiky a Slovenska vybírat již dnes ze široké nabídky baterií a adaptérů pro fotoaparáty a videokamery.

Baterie AVACOM jsou osazeny nejkvalitnějšími články, které vykazují vysoký výkon a stabilitu s minimální poruchovostí. Díky bohatým zkušenostem ze servisní praxe a systému stálých kontrol kvality patří baterie AVACOM k nejvyššímu standardu ve své kategorii.

Společnost AVACOM se specializuje na výrobu a prodej baterií, které přes 15 let dodává na český a slovenský trh. Neustále reaguje na vývoj moderních technologií, proto vždy v její nabídce naleznete aktuální verze baterií a dalšího příslušenství, které zaručují správné fungování s daným zařízením.

Osobou odpovědnou v AT Computers za distribuci baterií AVACOM je projektová manažerka Alžběta Banašová.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 18,3 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.