Pražský deník: Zítra začíná soutěž o luxusní zájezdy

Již zítra 25. května startuje v Pražském deníku velká jarní soutěž pro čtenáře, která potrvá až do 18. června. Denně mohou čtenáři soutěžit o ceny za 10 000 korun a každé pondělí o luxusní zájezd k moři. (TZ)

Soutěž byla vyhlášena ve speciálním vydání Pražského deníku, které vyšlo v pátek 20. května a bylo distribuováno zdarma v rekordním nákladu 650 000 výtisků.

Pravidla soutěže jsou velmi jednoduchá. Každý den v Pražském deníku na straně 2 v hlavním tématu čtenáři naleznou zvýrazněné písmeno. Nalezené písmeno zašlou pomocí SMS do 24.00 hodin v den vydání Pražského deníku.

Každý den vybereme deset správných odpovědí (SMS), které vyhrávají ceny v hodnotě 10 000 korun. Vyhrává každá 10., 50., 100., 150., 200., 250., 300., 350., 400., 450. správná SMS. Tento týden se hraje o vstupenky na Prague Food festival, do Aquapalace Čestlice a do Divadla Kalich. Již v pondělí 6. června a následující dva pondělky rozhodne o výhercích zájezdů absolutně nejvyšší počet správných odpovědí zaslaných z jednoho telefonního čísla. Ve hře jsou celkem tři luxusní zájezdy od cestovní kanceláře Blue Style.

Podrobné informace o soutěži jsou k nalezení na http://www.denik.cz/souteze/velka-jarni-soutez-s-prazskym-denikem-20160517.html.

VLP

Vltava-Labe-Press je druhé největší české vydavatelství s tržním podílem 16,7 % na českém trhu a od listopadu 2015 je součástí investiční skupiny Penta. Do skupiny patří i největší slovenské vydavatelství News & Media Holding. VLP vydává Deník, nejčtenější nebulvární deník v České republice a prostřednictvím dceřiné společnosti Astrosat Media lifestylové tituly Glanc, Story, Gurmet, Kondice, National Geographic, dvouměsíčník Kreativ Praktická žena, tradiční tituly Týdeník Květy, Vlasta, Překvapení, Magazín Šíp a měsíčník Dům a zahrada. VLP vydává největší počet televizních časopisů TV magazín, TV star, TV mini, TV expres a Křížovkářský TV magazín. Od roku 2015 také tabletové magazíny Dotyk, Dotyk Byznys, Dotyk Styl Royal a Dotyk Styl Bydlení.