Již v pondělí vyjde nejčtenější a nejprodávanější český motoristický časopis Svět motorů po 3000.!

Poprvé se na trhu objevil Svět motorů v roce 1947, v příštím roce tedy oslaví sedmdesátku. Své jubilejní (TZ)

SMP1603001.indd

3000. číslo oslavuje v plné kondici.

Za loňský rok mu prodaný náklad stoupl o více než 7 % a letos je tempo růstu zatím pětiprocentní. Čtenost časopisu v roce 2015 proti roku předchozímu vzrostla dokonce o 25 % na 218 000 čtenářů na jedno vydání.

Jubilejní 3000. vydání Světa motorů nabídne zvýšený počet stran a velkou 16stránkovou přílohu zdarma s radami, jak se letos v létě s autem nejrychleji a nejlevněji dostat k moři do Chorvatska. Jubilejní číslo bude podpořeno velkou marketingovou kampaní v televizích a rádiích.

CZECH NEWS CENTER a. s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje téměř 3,5 miliónu čtenářů tisku a téměř 3 milióny návštěvníků internetu. Desítky tisíc dalších využívají ostatní digitální produkty a aplikace CNC. Časopisy Reflex, Svět motorů a ABC získaly ocenění v soutěži Časopis roku 2015.

Mezi další úspěšné projekty patří BLESK mobil – nejsilnější virtuální operátor v zemi, BLESK peněženka – první dobíjecí platební karta v ČR, a BLESK energie – úsporný dodavatel plynu a elektřiny. Pod společností působí také tiskárny s názvem CZECH PRINT CENTER a.s.