Tým společnosti Internet BillBoard posílili Vojtěch Málek a Vojtěch Toman

Na začátku května rozšířili řady pražské pobočky společnosti Internet BillBoard Vojtěch Málek a Vojtěch Toman. Oba budou spolupracovat na dalším vývoji systému iBILLBOARD RTB. (TZ)

2016-01-26 17_44_52-iBILLBOARD - Společnost

Vojtěch Málek v Internet BillBoard nastupuje na pozici vývojář, na které zúročí své dlouholeté zkušenosti získané při kódování moderních responzivních webů, animací a aplikací. Vystudoval informační management na Univerzitě v Hradci Králové a při studiu pracoval jako grafik a vývojář webů. Svůj volný čas se snaží trávit aktivně. Nejraději hraje volejbal a basketbal, jezdí na kole a chodí do posilovny.

Vojtěch Toman po studiu na ČVUT pracoval na téže univerzitě jako vědecký pracovník. Postupně se ale začal věnovat programování webů a webových aplikací, jejichž vývojem se zabýval také na volné noze. Před nástupem do společnosti Internet BillBoard pomáhal vyvíjet pokladní systém pro restaurace Storyous.

O společnosti Internet BillBoard, a.s.

Historii Internet BillBoard a.s. můžete sledovat od roku 1996, kdy stála u zrodu významných aktivit týkajících se internetové inzerce, nejprve v podobě projektu Billboard.cz, později v BB Media Projektu. Následovaly projekt BB Kontext a BB Text a rozšíření aktivit do dalších evropských zemí. Od roku 2012 je Internet BillBoard nejrychleji rostoucí společností věnující se RTB (Real Time Bidding) s pobočkami v Turecku a Polsku.

Vlajkovou lodí společnosti je produkt iBILLBOARD Ad Platform, který nabízí plnou integraci produktů iBILLBOARD Ad Server a iBILLBOARD RTB, který funguje primárně jako SSP platforma.

Celkově Internet BillBoard, a.s. spravuje reklamní prostor převyšující 20 miliard impresí měsíčně a technologické řešení je používáno ve střední a východní Evropě (Slovensko, Polsko, Turecko, Rusko, Maďarsko, Rumunsko, Lotyšsko, Estonsko či Litva). Společnost je významným dodavatelem služeb a nástrojů pro správu internetového reklamního prostoru a reklamních kampaní. Produkty jsou určeny pro majitele malých i velkých webových stránek, agentury i mediální domy.