Soutěž FLEMA Media Awards otevřela přihlášky do 11. ročníku

PRAHA (6. června 2016) – FLEMA Media Awards oceňují nejlepší mediální kampaně a kreativní využití médií v Česku a na Slovensku. Je to první soutěž, která oceňuje přihlašovatele, ale i zadavatele. Soutěží se v osmi kategoriích – v šesti kategoriích podle mediatypu (nejlepší využití TV, tisku, OOH, rádia, kinoreklamy a digitálních médií) a ve dvou průřezových (Nejlepší kampaň a Nejlepší malá kampaň). Zároveň se udělují ocenění Inovativní agentura a Inovativní zadavatel a Grand Prix za nejlépe hodnocenou kampaň. (TZ)

Přihlásit kampaň do soutěže může kdokoli, kdo se podílel na jejím vzniku. „Přestože tradičně soutěží hlavně mediální agentury, zvyšuje se v posledních letech zájem ze strany digitálních a komunikačních agentur, médií a zejména samotných zadavatelů. Každoročně je napínavý i česko-slovenský souboj, jsme zvědaví, jestli Češi obhájí loňské těsné vítězství.“, říká Hynek Cimoradský, managing partner FLEMEDIA, která soutěž pořádá.

Přihlášeny mohou být práce, které byly realizovány na českém nebo slovenském trhu v období od 1. ledna 2015 do 30. června 2016. Přihlášky lze podávat až do 15. července 2016. Shortlist bude oznámen na mezinárodní konferenci FLEMA Media Conference 16. září 2016 a vítězové budou slavnostně vyhlášeni 20. října 2016 v průběhu galavečera.

Tuto soutěž vyhlašuje mediální poradenská a auditorská společnost FLEMEDIA, která společně se soutěží každoročně pořádá i mediální konferenci FLEMA Media Conference zaměřenou na trendy v oblasti komunikace a mediálního plánování a inovativního využití médií.  Letošní konference, která se mimo jiné zaměří na témata programatického nákupu nebo efektivity kampaní v sociálních médiích a možností jejích měření, se uskuteční v pátek 16. září 2016 v hotel andel´s Prague.

FLEMA je pořádána za podpory společností AdStream, Bigmedia, Hypercube, Nielsen-Admosphere, Marks&Spencer, Radiohouse a Programmatic Media.

Více informací o soutěži najdete na www.flema.cz

Termíny

Uzávěrka přihlášek 15. 7. 2016
Porota I. kolo 1. – 31. 8. 2016
Vyhlášení shortlistu / Konference FLEMA 16. 9. 2016
Galavečer čt 20. 10. 2016

_______________________________________________________

Společnost FLEMEDIA, s.r.o. působí na českém trhu od roku 2004 (dříve pod názvem Fairbrother Lenz Eley, s.r.o.). Od svého založení se zaměřuje na zvyšování návratnosti mediálních investic zadavatelů reklamy. FLEMEDIA je partnerem Ebiquity, vedoucí světové společnosti zabývající se auditem a poradenstvím v oblasti médií a reklamy, pro Českou republiku a Slovensko.

Služby poskytované společností FLEMEDIA zahrnují audity mediální výkonnosti, kontrolu televizních kampaní, organizaci výběrových řízení na agentury, media management, ad-hoc analýzy, strategické konzultace a vzdělávání v oblasti médií a marketingu.

FLEMEDIA je vyhlašovatelem soutěže FLEMA Media Awards, která oceňuje nejlepší mediální kampaně a kreativní využití médií v Česku i na Slovensku a mezinárodní konference FLEMA Media Conference, která je zaměřena na potřeby zadavatelů v oblasti rozhodování o mediálních investicích.