D-Link oznamuje podporu pro Apple HomeKit

Praha, 21. 6. 2016 – D-Link oznamuje vývoj nové Wi-Fi kamery, která bude k dispozici během letošního roku a bude podporovat Apple HomeKit a novou aplikaci Home v iOS 10. Globální síťová společnost D-Link se tak stává jednou z velkých značek podporujících systém chytré domácnosti od Apple.  (TZ)

D-Link nyní nabízí širokou škálu Wi-Fi kamer jako součást svojí řady mydlink Home. Nová Wi-Fi kamera D-Link byla navržena tak, aby byla kompatibilní s HomeKit. Kamery jsou totiž jedním ze dvou důležitých nových typů doplňků pro HomeKit, ohlášených v letošním hlavním projevu na každoroční akci Worldwide Developers Conference (WWDC) společnosti Apple v San Francisku.

„D-Link vyrábí Wi-Fi kamery již déle než 10 let a jsme si vědomi strategického významu těchto zařízení pro domácí ekosystém IoT,“ řekl Kevin Wen, prezident D-Link Europe. „Spolupracovali jsme usilovně se společností Apple, abychom pomohli vytvořit jedinečný systém propojené domácnosti, který odpovídá skutečným potřebám uživatelů. Jsme rádi, že díky nové kameře D-Link s podporou HomeKit a aplikace Apple Home v iOS 10 mohou nyní rodiny po celém světě získat snadno použitelný a bezpečný prostředek pro hlídání svých domovů.“

Přidání podpory Siri do HomeKit umožňuje ovládat kamery také hlasem, což dává rodinám další možnosti pro pohodlné a rychlé ovládání a monitorování domácnosti. Navíc je Wi-Fi kamera D-Link® a integrace s HomeKit přesvědčivou ukázkou, jak D-Link vylepšuje uživatelský komfort a funkčnost svého portfolia mydlink Home.

Další informace o nové kameře D-Link s podporou Apple HomeKit budou k dispozici během tohoto roku.

O společnosti D-Link

D-Link je jedním z předních světových výrobců síťové infrastruktury, který již 30 let dodává inovativní, vysoce výkonné a intuitivně ovladatelné produkty pro firmy a domácnosti. D-Link navrhuje, vyvíjí a vyrábí oceňovaná síťová a bezdrátová zařízení, úložiště dat a zabezpečovací řešení pro IP dohled. Řada mydlink™ Home obsahuje technologii pro automatizovanou domácnost, která umožňuje majitelům nemovitostí monitorovat, automatizovat a ovládat domácnost kdykoliv a kdekoliv i pomocí smartphonu nebo tabletu. D-Link nabízí své rozsáhlé produktové portfolio organizacím a spotřebitelům prostřednictvím své globální sítě obchodních partnerů a poskytovatelů služeb. D-Link si uvědomuje význam zpřístupňování, správy, zabezpečení a sdílení dat a digitálního obsahu. Je průkopníkem mnoha IP technologií pro plně integrované prostředí digitálních domácností a počítačových sítí.

Pro více informací o společnosti D-Link navštivte www.dlink.cz nebo www.facebook.com/dlinkcz.