Datart spouští soutěž o auto Ligier z limitované edice za více než 400 tisíc korun

Zákazníci Datartu mohou vyhrát auto Ligier JS50L Blue line edition, které lze řídit již od 15 let. Stačí, když si v období od 1. 6. do 28. 8. koupí jakákoliv sluchátka a zaregistrují účtenku na https://www.datart.cz/autozasluchatka.  Výherní model z limitované edice v hodnotě 416 119 Kč, jediný kus v ČR, si mohou prohlédnout návštěvníci pražské prodejny Datartu v Letňanech.  Autem Ligier jezdí i velmi známá youtuberka Teri Blitzen.  (TZ)

„V rámci první části soutěže je vyhlášeno 10 soutěžních kol, přičemž výherce každého z nich získá na víkend auto Ligier a outdoor kameru. Jejich úkolem bude pořídit videozáznam z víkendu s autem Ligier. Vítěze celé soutěže pak vybere v druhé polovině září veřejnost hlasováním na YouTube,“ říká Iva Pavlousková, tisková mluvčí Datartu.

Datart soutěží cílí zejména na velmi mladé zákazníky. Auto Ligier je možné řídit od 15 let, stačí mít řidičské oprávnění na moped. Jde o velmi bezpečné auto, jeho rychlost je omezena na 45 km/h. Spotřebu má jen 2,5 litrů na 100 km.

„Výherní model Ligier JS50L Blue line je z limitované edice, ve které bylo vyrobeno celosvětově pouze 300 aut a jde o jediný kus v rámci České republiky. Auto má nadstandardní výbavu a interiéru dominuje multimediální systém Pioneer s dotykovým displejem. Dále je vybaveno subwooferem se zesilovačem, parkovací kamerou a podporou Mirror Link pro mobilní telefon, která zrcadlí displej telefonu. Autem Ligier jezdí například velmi známá youtuberka Teri Blitzen,“ dodává Iva Pavlousková z Datartu.

Auto Ligier si mohou zájemci prohlédnout v prodejnách Datartu v Praze na Chodově a Letňanech, v Brně v Avion Shoping Park, v Plzni v nákupním centru Borská pole a v Liberci v nákupním centru Nisa.

O společnosti DATART

Společnost DATART INTERNATIONAL, a.s. je na našem trhu již 25 let. Svým zákazníkům nabízí mimo neustále aktualizovaného sortimentu i stejné ceny v prodejnách jako na internetu, záruku nejnižší ceny, dopravu zdarma, základní instalaci výrobku zdarma a mnoho dalších služeb, které zpříjemní nejen nákup, ale samotné užívání zakoupeného zboží.