Nové vysavače Samsung pro ještě pohodlnější vysávání

Speciální turbína v nových vysavačích Samsung Anti Tangle Cyclone zajistí, že se vysáté vlasy nezamotají ve filtru a nehrozí tak žádný fyzický kontakt s nečistotami při jejich vysypávání. (TZ)

Praha, 30. června 2016 – Společnost Samsung Electronics Czech and Slovak představuje dva nové vysavače z nejnovější řady Samsung Anti Tangle Cyclone. Dvojkomorové cyklonové vysavače jsou vybaveny turbínou umístěnou v nádobě na nečistoty. Jedná se o vůbec první vysavače na trhu, které turbínu využívají k separaci nečistot a jsou vhodné i pro alergiky.

„Naše nejnovější vysavače Samsung Anti Tangle Cyclone jsou ideální volbou pro všechny domácnosti. Díky kompaktnímu tvaru, nízké hmotnosti, technologii odstřeďování nečistot pomocí turbíny a dalším inovacím si určitě najdou spokojené zákazníky. Navíc získaly certifikáty potvrzující jejich vhodnost pro alergiky,“ uvedl Tomáš Brida, produktový manažer pro malé domácí spotřebiče společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Speciální patentovaná turbína zajistí, že vysávané vlasy se nezamotávají ve filtru a čištění nádoby na odpad je tak jednodušší než dříve. Nádobu s vysátými nečistotami stačí jednoduše vyjmout z těla vysavače a vysypat bez nutnosti vystřihávání zamotaných chlupů a vlasů. Zároveň se tím minimalizuje jakýkoli kontakt s nečistotami. Turbína zároveň zabezpečuje konstantní sací výkon po delší čas provozu bez nutnosti neustále vysypávat nečistoty z nádoby o velikosti 2,0 l. Její implementací se zároveň zvýšil také sací výkon, až na 220 W. Nízká hlučnost dosahuje intenzity jen 78 dB.

Změnou prošla též nová sací hubice s přepínáním na tvrdé a kobercové povrchy s rotačním kartáčem Tangle Free Tool. Díky oddělené struktuře proudění vzduchu nepřichází vrtule vytvářející podtlak do kontaktu s nečistotami a ty pak bez překážek končí v nádobě na odpad. K vysavači je též dodávané sací příslušenství 3v1 – hubice do spár, na prach a na čalounění.

Kromě toho model VC07K51G0HG/GE elektronicky signalizuje naplnění nádoby na nečistoty a snadnou manipulaci umožňuje bezdrátové dálkové ovládání na rukojeti.  

Součástí nových vysavačů je omyvatelný filtr a mikrofiltr a certifikace BAF a SLG potvrzuje jejich vhodnost pro domácnosti alergiků.  

Nové vysavače Samsung Anti Tangle Cyclone s turbínou patří do energetické třídy A a vyznačují se účinností čištění koberce C, tvrdých povrchů A a emisemi prachu A.

Model VC07K51E0VB/GE je v prodeji od konce června za doporučenou cenu 6 830 Kč s DPH, model VC07K51G0HG/GE za doporučenou cenu 7 920 Kč s DPH.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiruje svět a utváří budoucnost pomocí převratných idejí a technologií. Nově definuje svět televizorů, smartphonů, nositelných zařízení, tabletů, fotoaparátů, domácích spotřebičů, tiskáren, lékařského vybavení, síťových systémů, polovodičů a LED řešení. Novinky naleznete v Samsung Newsroom na stránkách news.samsung.com.