Arrow získal partnerské ocenění NetApp EMEA pro rok 2016 jako distributor roku

Paříž, 8. červenec 2016 – Společnost Arrow Electronics byla oceněna společností NetApp jako distributor roku pro oblast EMEA. Ocenění bylo předáno v průběhu výročního partnerského setkání NetApp Partner Executive Forum v Lisabonu hlavním obchodním partnerům. (TZ)

S ohledem na rychle se měnící podmínky na trhu, jako jsou cloud nebo rostoucí využívání flashových technologií v datových centrech, bylo ocenění pro společnost Arrow výrazem uznání jejích vynikajících služeb ve finančním roce 2016 společnosti NetApp. Arrow prodává řešení NetApp ve 14 evropských zemích.

„Chtěli jsme předat ocenění za distribuci pro rok 2016 partnerovi, který porozuměl směru, jakým se vyvíjí trh, jak se vyvíjejí stávající obchodní aktivity a jak mohou být generovány nové obchodní příležitosti,“ řekl Alfred Manhart, Senior Director Channel & SI EMEA, NetApp. „Arrow nám o tom podal přesvědčivý důkaz a zavedl inovační procesy, díky nimž rozšířil naši pozici na trhu.“

Partnerského fóra NetApp Partner Executive Forum se zúčastnilo více než 200 delegátů z 30 zemí, kteří se mimo jiné seznámili s novými produkty a partnerskou strategií společnosti NetApp a vyměnili si navzájem novinky a své pohledy na aktuální trendy.

O společnosti Arrow

Arrow Electronics je celosvětovým dodavatelem produktů, služeb a řešení pro průmyslové a komerční uživatele elektronických komponent a podnikových výpočetních řešení. Společnost Arrow působí jako distribuční partner pro více než 100 tisíc výrobců OEM, smluvních výrobců a komerčních zákazníků, a to prostřednictvím celosvětové sítě více než 460 poboček v 85 zemích.