Los Angeles přivítá festival hostitelství Airbnb Open. Promluví Ashton Kutcher i Gwyneth Paltrow

Komunitní platforma Airbnb, která zprostředkovává ubytování lidem z celého světa, dnes spustila možnost registrace na Airbnb Open. Třetí ročník festivalu hostitelství proběhne v termínu od 17. do 19. listopadu v centru Los Angeles. Návštěvníci se mohou těšit na zajímavé přednášky, novinky ze světa Airbnb, skvělou hudbu, umění, gastronomické zážitky a vše ostatní, co toto úžasné město nabízí. Mezi potvrzenými mluvčími jsou například herci Ashton Kutcher a Gwyneth Paltrow. (TZ)

Festival Airbnb Open je jedinečnou příležitostí setkat se na jednom místě s lidmi z celého světa a sdílet své tipy a zkušenosti. Festival prozradí i něco o budoucí vizi Airbnb a nahlédne na nové možnosti v oblasti hostitelství. Loňský ročník Airbnb Open, který se konal v Paříži, navštívilo 5 000 nadšenců ze 110 zemí světa.

Potvrzenými mluvčími na této vizionářské akci jsou například herečka a podnikatelka Gwyneth Paltrow, filmový producent Brian Grazer, herec a investor Ashton Kutcher, spisovatelka a autorka románu Jíst, meditovat, milovat Elizabeth Gilbert, podnikatel a filantrop Blake Mycoskie či restauratér Danny Meyer. Na akci vystoupí i management Airbnb včetně samotných zakladatelů této platformy.

„Los Angeles je z hlediska umění, ať už mluvíme nejen o hudbě či filmech, jedním z nejvíce kreativních měst v USA.“ říká Brian Chesky, spoluzakladatel a CEO Airbnb. „Hned po vysoké škole se LA stalo mým domovem. Nemohu se dočkat, až naše komunita okusí vše, co může toto skvělé město nabídnout. Letošní Airbnb Open, kde budeme moci sdílet nejen naši vizi o budoucnosti cestování, bude prvním globálním festivalem hostitelství v historii.“

Airbnb Open se bude konat 17. – 19. listopadu v Los Angeles. Registrace je možná od dnešního dne na stránkách www.airbnb.com/open.

O Airbnb

Společnost Airbnb byla založena v srpnu 2008 a sídlí v kalifornském San Franciscu. Airbnb je důvěryhodná komunitní platforma, díky které mohou její uživatelé přes počítač, mobilní telefon či tablet, nabízet, vyhledávat a rezervovat jedinečné možnosti ubytování po celém světě.  Ať už se jedná o přenocování v pěkném apartmánu, týdenní pobyt na hradě nebo měsíční prázdniny ve vile. Navíc v mnoha cenových úrovních, ve více než 34 000 městech a 190 zemích světa. Airbnb se svým prvotřídním zákaznickým servisem a rostoucí komunitou uživatelů nabízí nejjednodušší způsob, jakým mohou lidé zpeněžit své nevyužité ubytovací kapacity, a jak je mohou nabídnout milionům zájemců z celého světa.