Módní značka AURIA vytvořila světově první kolekci cestovních doplňků z kabelů od sluchátek Sony

Společnost Sony se spojila s módní značkou AURIA, jednou ze špičkových značek vyrábějících ekologické plavky, aby společně proměnily přebytečné kabely od sluchátek na pět unikátních designových cestovních doplňků inspirovaných novými sluchátky h.ear on Wireless NC. (TZ)

Jedinečná kolekce doplňků je vytvořena ze 113m kabelů a odráží pět živých barev série sluchátek h.ear. Ke kolekci Sony x AURIA ‘Fashion Unplugged’ patří limetkově žlutý obal na pas, pouzdro na sluneční brýle v odstínu bordó růžové, rumělkově červená plážová taška, chromově zelenomodrý obal na smartphone a uhlově černá plážová obuv.

Inspirací této kolekce doplňků je nová řada sluchátek h.ear on Wireless NC headphones, díky které si cestování užijete beze strachu, že vás obklíčí kabely. Kolekce pouzder a obalů na cesty byla vytvořena tak, aby doplňovala novou řadu jednobarevných, pohodových sluchátek, které nejen nabízejí dokonalý zvuk a komfort díky tvaru, ale také působí jako poutavý doplněk.

Ředitelka a designérka společnosti AURIA, Diana Auria, jejíž návrhy si oblékají osobnosti jako Rihanna, Daisy Lowe a Lily Cole uvedla: „Příležitost spolupracovat se Sony na takovém inovativním projektu byla úžasná. Jsem dlouhodobě zastáncem udržitelné módy a kabely od sluchátek byly úžasným materiálem pro upcycling a designerskou práci. Skutečně mě baví barevné a odolné doplňky na cesty.”

Technologie NFC a Bluetooth použitá u sluchátek h.ear on Wireless NC odstraňuje nutnost drátového připojení a poskytuje autentický zvuk, aniž by hrozilo, že se zamotáte do kabelů.

Sluchátka jsou také vybavena funkcí digitálního potlačení hluku (Digital Noise Cancelling), díky které si budete moci užívat hudbu bez rozptylování každodenním hlukem.

Alberto Ayala, ředitel produktového marketingu pro Video & Sound společnosti Sony Europe, dodal: „Sluchátka jsou vaší součástí – a stejně jako telefon nebo klíče je máte všude s sebou. Proto byla sluchátka h.ear on Wireless NC navržena tak, aby se stala součástí vašeho života.”

O společnosti AURIA

AURIA byla založena v roce 2013, je známá pro svou řemeslnou zručnost a pečlivost vyváženou uvědomělými inovacemi a hravým stylem. Společnost založila Diana Auria, absolventka světově proslulé londýnské College of Fashion. Značka prosazuje novou generaci recyklovaných materiálů vyrobených z vyřazených rybářských sítí a dalšího odpadů. Módní značka AURIA se již od svého založení objevuje na nejprestižnějších přehlídkových molech a její modely nosí hvězdy jako Rihanna,  Daisy Lowe a Eliza Doolittle, abychom zmínili jen několik z nich.

O společnosti Sony

Sony Corporation je předním výrobcem v oblasti audio a video systémů, herních systémů, komunikací, zařízení a informačních technologií pro spotřebitelský segment i profesionální využití. Díky své nabídce hudby, videa, počítačových her, online zábavy a služeb má Sony pozici předního výrobce elektroniky a zábavního obsahu. Za fiskální rok končící 31. březnem 2016 společnost Sony vykázala roční obrat přibližně 72 miliard amerických dolarů. Globální webové stránky společnosti Sony: http://www.sony.net/