Shoptet roste i v roce 2016, počítá s obratem 50 milionů Kč

Již v loňském roce zaznamenal Shoptet významný růst, jeho obrat se navýšil o 51 % na celkových 27,8 milionů Kč. Ani letos však pronájemce e-shopových řešení nezahálí a chce si udržet titul nejrychleji se rozvíjející firmy ve svém oboru. Oproti loňsku Shoptet očekává nárůst o dalších 82 %, tj. zhruba o 22 milionů Kč. (TZ)

„Rosteme takřka každým dnem. Momentálně máme 35 zaměstnanců, do konce roku bychom chtěli naši firemní rodinu rozšířit na 40 členů. V současné době na naší platformě běží více než 8300 e-shopů, ještě v prosinci roku 2015 to bylo ‚pouhých‘ 6 600,“ uvedl Miroslav Uďan, CEO společnosti Shoptet, a dodal, že právě rok 2016 by mohl být tím, kdy společnost dosáhne obratu ve výši až 50 milionů Kč.

O společnosti Shoptet

Shoptet se na českém trhu specializuje na pronájem e-shopových řešení, která jsou oblíbená zejména pro jednoduché a intuitivní ovládání. V současné chvíli má Shoptet.cz v portfoliu přes 8 300 aktivních e-shopů, což tvoří více než 20 % komerčních řešení na českém trhu. Současně nabízí pokladní systém, který mimo jiné umožňuje správu e-shopu a kamenného obchodu v rámci jednoho on-line systému. Více informací o společnosti Shoptet.cz najdete vždy nawww.shoptet.cz.