CZC.cz nabízí zákazníkům vlastní garanci kompatibility s DVB-T2

Praha, 4. 8. 2016 – Prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz nabízí na vybrané televize s podporou kodeku H265 vlastní garanci kompatibility s DVB-T2. Snaží se tak vyjít vstříc všem zákazníkům a sportovním fanouškům, kteří by v souvislosti s letní olympiádou rádi investovali do nové televizní techniky, ale obávají se kompatibility s druhou generací digitálního pozemního vysílání, na kterou Česká republika přejde 21. února 2021. (TZ)

Velké sportovní události jako MS v hokeji, EURO nebo letní či zimní olympijské hry představují pro řadu lidí impuls pro nákup nové televize nebo dalšího audiovizuálního vybavení. Vzhledem k tomu, že Česká republika schválila přechod na druhou generaci digitálního pozemního vysílání, ale seznam certifikovaných televizních přijímačů připravují České Radiokomunikace až na září letošního roku, rozhodl se prodejce CZC.cz zákazníkům s přechodem pomoci a nabídnout již nyní na vybrané televize s podporou kodeku H265 vlastní garanci kompatibility.

„Pokud po přechodu na nový standard nebude takto označená televize DVB-T2 přijímat, získá od nás zákazník poukaz na nákup set-top boxu podporujícího DVB-T2 v hodnotě 1 000 Kč zcela zdarma,“ vysvětluje princip garance Tomáš Pilský, obchodní ředitel CZC.cz. Všechny televize, na které se tato garance vztahuje, jsou v náhledu označeny štítkem “Garance DVB-T2” a na detailu produktu opatřeny příslušným logem. O případné nekompatibilitě budou zákazníci včas telefonicky informováni.

Prodeje televizí na CZC.cz v prvních sedmi měsících letošního roku meziročně rostou o 30 %. Zvýšenému zájmu se těší zejména modely s úhlopříčkou kolem 55“ a UHD rozlišením, přičemž průměrná cena jedné televize na CZC.cz je aktuálně 12 000 Kč. Další zvýšený zájem, a to opět o modely s větší úhlopříčkou, pak prodejce očekává právě se startem Letních olympijských her v brazilském Rio de Janeiru, které jsou na programu od pátku 5. srpna 2016.

Podrobnější informace o garanci kompatibility s DVB-T2 na CZC.cz jsou k dispozici pod tímto odkazem.

O společnosti CZC.cz:

CZC.cz s.r.o. patří mezi největší a nejoblíbenější internetové obchodníky s počítači a elektronikou v České republice, což dokazuje i ocenění MasterCard Obchodník s elektronikou roku 2014 a 2015. Díky vlastním skladům a pobočkám po celé České republice je společnost schopna dodávat zboží ještě ve stejný čí následující den od objednání. Mezi její zákazníky patří nejen domácí uživatelé, hráči a počítačoví nadšenci, ale také firmy, školy a instituce. CZC.cz je ryze český internetový obchod s počítači a elektronikou a zaměstnává přes 200 zaměstnanců. Pro více informací navštivte www.czc.cz.